BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Pinksterweekend

Pinksterweekend

Pinksterweekend en heerlijk zonnetje weerhoud DKCérs niet van hun geliefde spelletje

Dit weekend streden een handjevol DKC jeugdspelers op zaterdag voor de titels bij het Conquesto Jeugd Open 2017. Niet zonder succes gezien de resultaten:
Karlijn van der Lee: 1e plaats GD U19 en 2e plaats DE U19
Claudia Huster: 1e plaats DE U19
Marieke Kuiper, 2e plaats GD U17, 4e plaats DD U13

De zondag er op volgende het Conquesto Opstap toernooi voor de startende jeugd. Hier speelden ook voor het eerst wat DKC jeugdspelers mee. I.v.m. het wat beperktere aantal inschrijvingen had de toernooileiding er een gezellig teamtoernooi van gemaakt waarbij partijtjes op tijd tegen elkaar gespeeld werden. Aan het begin van de middag waren alle speelrondes afgewerkt zodat er ruimte was om lekker met elkaar vrij te spelen. Veel spelers maakten hier dankbaar gebruik van. Alle deelnemers werden aan het eind van een leuke dag beloond met een mooie medaille.

En net als de redactie denkt dat we dan weer klaar zijn met de verslaggeving rond dit badminton Pinksterweekend blijken een aantal DKCérs er maar geen eind aan te kunnen breien. Zij speelden dan ook mee bij het Badmintonplanet Eind-Best toernooi 2017. Charissa Kuiper en Gijs Duijs kwamen de poule wedstrijden niet uit. Michiel Kruijt verging het beter: HE1: 1e plaats, HD1: 2e plaats.