BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Geslaagd DKC Regio Jeugd Cricuit in nieuwe omgeving

RjcDkc2017 Het was even wennen dat het RJC-toernooi voor het eerst in het nieuwe thuishonk van DKC gespeeld werd. Maar alle ingrediënten voor een leuk badmintonweekend waren aanwezig: Ongeveer 130 spelers met hun begeleiders, ouders en andere supporters en een volledig opnieuw ingericht kantine, aangevuld door een goede organisatie van de toernooicommissie.

Zowel de toernooicommissie als de kantine commissie hebben de afgelopen weken alles op alles gezet om dit mogelijk te maken. Mooiste compliment voor al deze vrijwilligers is misschien wel de opmerking van een aantal buitenstaander die het toernooi bezochten en vertelden dat ze van de verhuizing helemaal niets gemerkt hebben. Alles leek voor hun op rolletjes te lopen. Chapeau kanjers!

Daarnaast toonde BC DKC zich een goed gastheer. Op de meisjes enkel en het gemengd dubbel in de hoogste klasse U19-I na, liet de organiserende vereniging alle podiumplaatsen aan de spelers van de andere verenigingen over.

Meest succesvolle DKC speelster was Claudia Huster die boven genoemde prijzen wist binnen te slepen. Overige DKC-spelers die mee speelden: Patrick Beurze; Joshua Boot; Stijn de Keijzer; Marieke Kuiper; Joshua Jordan Lelipaly; Benjamin van Nelfen; Odin Rush; Mika Sastrokarijo; Paul Vermeulen; Steef Vermeulen; Pieter Dobbelaere; Aditya Sachar; Jasmijn Wouters.

Foto's van ons RJC vind je hier