BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Het is Officieel!

Officieel De verhuizing is nu echt officieel, onze voorzitter Mario Buijk tekende woensdagmiddag voor de sleutels van Sporthal het Hogeveld.

Jullie komen toch ook zaterdag om deze stap samen te vieren? Het wordt reuze gezellig want er zijn al veel aanmeldingen. Niet alleen leden maar ook oud DKC leden, relaties en betrokkenen komen dus mis dit niet! De kids vermaken zich ook prima met het opgestelde circuit en spelletjes.

Uiteraard staat onze Feestelijke opening op het programma maar het is ook de aftrap van de "Najaarscompetitie 2017/2018" dus kom de thuisteams aanmoedigen!

Ook ons vlaggenschip DKC1 speelt haar eerste eredivisie thuiswedstrijd tegen TFSBarendrecht. Gaat het onze oud trainer/coach Leonard van Velzen met zijn nieuwe formatie lukken de runner-up van afgelopen seizoen het vuur aan de schenen te leggen?

Mis dit feestje zaterdag dus niet en D-Side jullie laten toch wel van jullie horen?

Foto genomen tijdens het eerste toernooi voor ons nieuwe thuishonk afgelopen weekend. De deelnemende kids aan het eerste Regio Jeugd Circuit konden zich buiten tussen de wedstrijden door prima vermaken! Deze stap bied zeker nieuwe kansen!