BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Feestelijke Opening Hogeveld een Feestje!

FeestelijkeOpening Zaterdag heeft DKC haar nieuwe thuisbasis Sporthal Hogeveld feestelijk in gebruik genomen en een feestje werd het. De dag werd begonnen met een vriendjes en vriendinnetjes toernooi voor de jeugdgroepen die zaterdagochtend trainen. Onmiddellijk gevolgd door een leuk spelcircuit waar de kinderen o.a. hun badminton kunsten op los konden laten. Onze Jeugd Sport Coördinator Sander Caljouw heeft werkelijk zijn benen uit zijn... gelopen om alles voor te bereiden. Een dikke pluim is meer dan verdiend. Diverse spelletjes, een reuze racket en een springkussen, aan niks ontbrak het de aanwezige kids. In de entreehal was een fraaie AH stand voor de bezoekers met trek in een lekker stukje fruit. Helemaal top! Ook de spelers maakten hier uiteraard dankbaar gebruik van.

Rond 14:00 uur speelden 4 DKC teams de eerste thuiswedstrijden van het badminton seizoen 2017/2018. Het aanwezige publiek wist inmiddels ook onze gloednieuwe kantine te vinden zodat de formele opening aan het eind van de middag zoals gepland plaats kon vinden. Leuk dat wethouder Rabin Baldewsingh van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport van Den Haag de formele openingsact kwam uitvoeren.

Met al dat publiek met veel oud DKC leden en DKC iconen was het fijn om onze oud voorzitter Rien Caljouw nog eens in het zonnetje te kunnen zetten. Namens DKC ontving Rien het ere lidmaatschap voor al zijn inzet voor de club. Ons 1e team kon dit nog net mee maken waarna zij snel richting sportzaal vetrokken voor de warming-up.

In de kantine waren de maaltijden vervolgens niet aan te slepen want iedereen wilde natuurlijk wel even wat eten voordat de line-up in de zaal van start ging. Geen idee hoe de kantine commissie het gedaan heeft maar ze kregen het voor elkaar iedereen van een drankje en een hapje te voorzien.

Om 19:00 uur kon de wedstrijd DKC 1 – TFS Barendrecht 1 van start gaan. Het aanwezige publiek met veel oud DKC leden en betrokkenen werd getrakteerd op mooie wedstrijden. TFS vocht onder leiding van oud DKC trainer/coach Leonard van Velzen voor wat het waard was maar meer hierover in het wedstrijd verslag.

De DKC aanhang vertrok na afloop gezellig naar onze nieuwe kantine. De keus om naar zaterdag te verhuizen lijkt gelijk al een heel goede. Tot laat in de avond was het gezellig in ons nieuwe onderkomen.

Dit gaat helemaal goed komen!!!

Foto's van Nicoline Hekelaar en Peter van der Heij van de Feestelijke Opening vindt je hier