BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • header07

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Jeugdkamp 2017!

Beste DKC’ers,

Ook dit jaar organiseren wij weer een fantastisch jeugdkamp voor jullie. We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en het beloofd weer een hartstikke leuk weekend te worden.

Na de positieve ervaring van afgelopen jaar gaan we ook dit jaar weer vier dagen op kamp. Dit jaar zal het jeugdkamp plaatsvinden van vrijdag 21 april t/m maandag 24 april 2017. Meer informatie is inmiddels naar alle leden verstuurd via e-mail maar staat deze datum al in jullie agenda?

Inschrijven kan door uiterlijk zondag 26 maart 2017 een email te sturen naar jeugd@bcdkc.nl. De kosten voor het kamp bedragen €85-. Als je je opgeeft vóór 1 februari ontvang je €5,- korting en kost het kamp €80,-. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op girorekening NL80INGB0002395644 t.n.v. penningmeester BC DKC o.v.v. Jeugdkamp 2017 (naam kind). Let op: inschrijving verplicht tot betaling!*

We hopen jullie allemaal te zien tijdens het jeugdkamp. Voor de kinderen die niet mee zijn geweest de afgelopen jaren een leuke manier om iedereen op een andere manier te leren kennen en de leiding eenweekend lang ‘gek te maken’!

Groeten,

De Kampleiding