BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 5

DKC 4

Afgelopen weekend was een zwaar weekend voor DKC. Op twee na trokken al onze teams aan het kortste eind. Het mannenteam wist echter een 7-1 overwinning te behalen op USSR. Afgezien van de laatste dubbel hebben zij iedere partij gewonnen. Hierdoor heeft het mannenteam ook de eerste plek in het DKC Team klassement veroverd.

Team 6 heeft zaterdag het vijfde team van Velo verslagen. Beide dubbels werden gewonnen waarna de dames ook beide singels wonnen. De heren wisten de singels helaas niet te pakken. In de mixen ging het gelijk op waardoor de eindstand 5-3 werd. Met deze overwinning betreedt team 6 de top 3 van het team klassement.

Team 2 verloor zaterdag met 5-3 van BC AMOR. Invaller Kevin wist een bijdrage te leveren aan de gewonnen punten door de dubbel te winnen met Andy.

Kiona

Team 3 verloor afgelopen zaterdag van het derde team van TFS. Tijdens deze uitwedstrijd hebben alleen Chloë en Kevin hun singel gewonnen. Dit resulteerde dus in een eindstand van 6-2 voor TFS.

In de derde divisie speelden team 4 en team 5 beiden thuis afgelopen zaterdag. Het thuisvoordeel was voor beide teams helaas niet genoeg om de overwinning te behalen. Team 4 (Op de teamfoto hierboven) verloor met een stand van 2 tegen 6 van het derde team van BC Drop Shot. Hierbij werden de vrouwendubbel en de eerste mix gewonnen. Team 5 verloor met 5-3 van het derde team van BC Asterix. Invaller Denis won zijn singel en de dubbel met Walter.

Team 7 speelde zaterdag thuis tegen BC Randstad. Casper viel in en wist zijn singel en de mix met Cindy te winnen. Cindy won ook haar singel en zo werd de eindstand 5-3 voor Randstad. Ook Matthijs en Tess vielen in bij team 7. Tess had een druk weekend, want zij speelde zondag in haar team 8 in de negende divisie. Hier maakte zij met haar singel een van de twee punten tegen BC Merenwiek. Hoo Gie maakte het andere punt door zijn singel te winnen.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 27/5 1ste
2 DKC 4 27/5 2de
3 DKC 6 24/5 3de