BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Milispec 2017

Milispec 2017

En dan was er dit weekend nog het Milispec Toernooi 2017, het gezelligste badmintontoernooi van Nederland wordt wel gezegd, en gezellig en prima georganiseerd was het zeker!

Milispec, het opentoernooi van PIP in Berkel en Rodenrijs zat dit seizoen een beetje in de verdrukking. Samen gepakt met de NJK en de RKR moest de organisatie met lede ogen aanschouwen dat er circa 80 inschrijvingen minder waren dan gebruikelijk.

Heel begrijpelijk want van DKC liep bijvoorbeeld bijna iedereen in Tilburg of Capelle aan den IJssel. Maar, gelukkig lieten we PIP niet helemaal in de steek want er werden wel een aantal DKCérs gespot.

Tim Wyrdeman schopte het tot een gedeeld 3/4e plek in de ME8.

Meest succesvol was onze Raymond Lagraauw. Samen met zijn dubbel maatje moesten ze in de finale het onderspit delven tegen de nummer 1 geplaatste ere divisie spelers. Maar een 2e plaats in de mannen dubbel één is echt wel iets waar je mee thuis kan komen.

Toernooiorganisatie bedank, volgend jaar zijn we het eerste weekend van Juni weer gewoon als vanouds met pakweg 20 DKC spelers present, het lag zeker niet aan jullie!