BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Paasactie

Paasactie

Zoals je weet heeft ons eerste team vorige week net niet de finale gehaald. Een topprestatie. Volgend seizoen gaan we het natuurlijk wel weer proberen om die felbegeerde finaleplek te halen. Daarvoor is veel geld nodig. Wij zijn dan ook op allerlei manieren op zoek om extra inkomsten te genereren, onder andere met onderstaande paasactie. Wil jij DKC helpen? Lees dan snel verder.

Het doel van deze actie is zoveel mogelijk paasbroden en gevulde chocolade -eieren te verkopen. Van ieder verkocht paasproduct gaat een deel van de opbrengst naar de club. Dus koop zelf zoveel mogelijk producten, deel dit bericht en verspreid het in alle groeps-apps waar jij deel van uit maakt. Vraag aan je vrienden, kennissen, vader, moeder, familie, buren, personeelsleden etc. of zij ook een paasbrood en -ei willen kopen. Heb je zelf of ken je iemand met een eigen bedrijf ? Misschien is het een idee om het personeel met een mooi paasbrood of gevuld chocolade ei te verrassen.

Je hebt de keuze uit:
1. Een paasbrood met een gewicht van maar liefst 600 gram van bakkerij Roodenrijs voor de prijs van €7,50 per stuk. Het is een heerlijk brood met amandelschaafsel aan de bovenzijde, gevuld met amandelspijs, noten, rozijnen en krenten (de normale prijs is €7,95). Bestel je er meer dan vijftien stuks, dan betaal je slechts €7,00 per stuk.
2. Een prachtig gevuld chocolade paasei van bakkerij Roodenrijs voor de prijs van € 12 per stuk. Je proeft echt het verschil. Bestel je er meer dan vijftien, dan betaal je slechts € 11,50 per stuk.

Hoe kan ik de paasbroden en -eieren kopen?
Vul het bestelformulier in en lever dit formulier, inclusief het totale bedrag, uiterlijk 19 maart a.s., in bij één van de leden van de ComCom: Imre Wijers​, Veerle Wijers, Mirande Baan​, Peter van der Heij of Neil Smyth​.
Je kunt het formulier ook mailen naar redactie@bcdkc.nl
Heb je een bedrijf, dan kun je uiteraard een factuur krijgen. Dit kun je aangeven op het bestelformulier. Ook deze factuur dient vooraf betaald te worden.

De paasbroden en chocolade- eieren worden op donderdag 29 maart a.s. in Sporthal Hogeveld afgeleverd.

(Ver)koop je de meeste paasbroden en -eieren, dan krijg jij uiteraard een mooie prijs.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door www.bakkerijroodenrijs.nl

Het bestel formuliervind je: HIER.