BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 2

Claudia

De tweede ronde van de competitie heeft afgelopen weekend plaatsgevonden voor de meeste van onze teams. De meeste teams hebben het voor elkaar gekregen om een overwinning of gelijkspel te behalen. Team 6 heeft goede zaken gedaan door met 7-1 te winnen van BCRS. Ook team 3 heeft afgelopen week een nette overwinning behaald. Zij wonnen met 6-2 van Limes. Team 7 kreeg ook de smaak te pakken door te winnen met 5 punten tegen 3. Zowel team 2 als team 4 speelden deze ronde gelijkspel.

Team 2 was vanwege een internationaal toernooi incompleet, maar invallers Greg Sombardier, Dennis van Daalen de Jel, Kiona van der Werf en Walter Janssen hebben goed gepresteerd door 4 punten te pakken. Jessica Huster was de enige vaste kracht en heeft met de mix één van de 4 punten gemaakt.

Team 4 moest na een 8-0 overwinning in de eerste ronde genoegen nemen met een stand van 4-4 in de tweede ronde. Hiermee behouden zij wel de eerste plek in hun poule. Team 5 heeft met 6-2 verloren van BC drop shot. Ook dit team was de afgelopen ronde niet compleet. De twee punten zijn op de singels behaald waarvan invaller Claudia Huster er één maakte. Het andere punt werd binnengesleept door vast speler Ruben Houtepen. Het mannenteam heeft de afgelopen ronde nipt verloren van BC Schollevaar met een stand van 3 tegen 5.

Om iedereen op de hoogte te houden van het verloop van de competitie en om onze teams extra te motiveren, wordt een team klassement bijgehouden op basis van het aantal punten dat ieder team heeft behaald. Hieronder staat de huidige top 3 van het klassement aangegeven.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

 

# Team Punten Plaats poule
1 DKC 4 12 1ste
2 DKC 6 10 3de
3 DKC 2 9 9de