BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 3

Mariska

Afgelopen zaterdag heeft team 4 het eerste team van BC de Zeemeeuwen weten te verslaan. Dit deden zij met een stand van 6 tegen 2. Hiermee weet team 4 zowel de eerste plek in hun poule als de eerste plek in het DKC team klassement te behouden.

De speler van team 2 hebben dit weekend in Amersfoort hun eerste overwinning van het seizoen weten te behalen. Zij versloegen Amersfoort 3 met een stand van 5 tegen 3. Op de mixen en singels werden gelijke punten gehaald, maar omdat DKC 2 de beide dubbels won konden zij toch met de winst naar huis.

Het mannenteam heeft afgelopen weekend ook voor het eerst de winst weten te pakken. Zij deden dit echter thuis in het Hogeveld. De heren van DKC waren met een 7-1 eindstand te sterk voor BC Limes. Ook team 7 wist dit weekend met een score van 7-1 te winnen. Op een in 3 sets verloren mannen enkel na was team 7 in alle wedstrijden te sterk voor het tweede team van BV Onder Ons.

Team 3 moest deze ronde met een 3-5 nederlaag genoegen nemen. Het eerste team van Conquesto bleek net te sterk voor ons tweede divisie team. De mannendubbel ging na twee spannende sets naar Conquesto. De twee verloren mannen singels werden beide in 3 sets beslist.

Team 6 is met hun tweede overwinning van dit seizoen goed op dreef. Zij wonnen afgelopen weekend met 5-3 van het tweede team van BC Delft. De dubbels en mixen gingen gelijk op, maar in de singels wist team 6 meer punten te pakken. Met deze overwinning behouden de speler van team 6 hun derde plek in de poule. Ook behouden zij een plek in de top 3 van het team klassement.

Team 5 heeft dit weekend als enige een gelijkspel gespeeld. Tegen het tweede team van BC Schollevaar moesten onze spelers het vooral van de singels hebben aangezien hier 3 van de 4 behaalde punten werden gescoord.

De spelers van team 8 hebben afgelopen weekend hun tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld. Helaas bleek het tiende team van velo net iets te sterk en dus verloor team 8 met een stand van 5 tegen 3. Mariska bleek afgelopen zondag absoluut de topscoorder van team 8 aangezien zij alle 3 de punten heeft gemaakt.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

 

# Team Punten Plaats poule
1 DKC 4 18 1ste
2 DKC 7 15 1de
3 DKC 6 15 3de