BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

De strijd om de vijfde plek

DKC 1

Aankomende zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd voor DKC op de planning. Deze avond zal het team van coach Dennis van Daalen de Jel namelijk tegen Van Zijderveld strijden om op de vijfde plek te blijven. Het team uit Amstelveen bezit met 2 punten minder de zesde plek.

Een gelopen race is het zeker niet. Waar Van Zijderveld vorig seizoen nog onderaan de ranglijst bungelde, heeft het team zich versterkt met oud Nederlands kampioenen Yao Jie en Eric Pang. Gelukkig hebben wij met Mark Caljouw en Robin Tabeling ook onze eigen Nederlandse kampioenen in huis.

Op papier moet Van Zijderveld het van de damespartijen hebben. Bij DKC houden vooral onze mannen de percentages goed hoog. Onze dames zullen dus een tandje bij moeten zetten om zo hopelijk de winst mee naar huis te slepen.

Onze Haagse toppers zullen moeten vechten voor wat ze waard zijn om hopelijk ook een sprong omhoog te kunnen maken. Hoornse BV heeft namelijk ook maar drie punten meer op plek vier.

Het belooft een mooie wedstrijd te worden! Kom ons vlaggenschip vooral aanmoedigen vanaf 18.00uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen.

Foto: © Peter van der Heij