BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 7

DKC 3

DKC 2 heeft afgelopen zaterdag een knappe overwinning behaald op het derde team van Almere. De revanche wedstrijd eindigde op een stand van 6 tegen 2 voor ons eerste divisie team, terwijl zij eerder dit seizoen nog van Almere verloren.

Ook DKC 3, hier op de teamfoto, heeft dit weekend een mooi resultaat behaald. Zij wonnen met 5-3 van Duinwijck 5, de nummer 2 van de poule. Naast de damesdubbel werden ook alle singels gewonnen en hiermee pakte DKC de overwinning.

Ons vierde team speelde afgelopen zondag uit tegen BC Delft. De mannendubbel ging naar DKC en ook een mannensingel en vrouwensingel werden door DKC gewonnen. De rest van de wedstrijden bleek het eerste team van BC Delft te sterk en hierdoor werd de eindstand 5-3. Ondanks deze nederlaag behoudt team 4 hun 2de plek in de poule en tevens de tweede plek in het DKC team klassement.

DKC 5, het andere 3de divisie team, heeft zaterdagavond een geweldige wedstrijd gespeeld. Zeven van de acht wedstrijden wisten zij te winnen van BC Meershuttle 1. Invaller Maaike heeft een mooie bijdrage geleverd aan deze overwinning door al haar wedstrijden te winnen.

Het zesde team van DKC heeft afgelopen zaterdag in het Hogeveld. De stand van 4-4 was echter genoeg om hun eerste plek in de poule te behouden. Zij staan ook nog steeds op de derde plaats in het DKC team klassement.

Andy

Team 7 speelde afgelopen donderdag tegen BC Mix in Naaldwijk. Zij gingen aan het eind van de avond helaas met slechts 2 punten naar huis. Op twee singels na bleek BC Mix te sterk voor de spelers van team 7. Hopelijk kunnen zij de stand tijdens de thuiswedstrijd omkeren.

Ook DKC 8 had een zwaar weekend. Zij verloren afgelopen zaterdag met 7-1 van het derde team van BC Schipluiden. Robbert en Hoo Gie begonnen de wedstrijd goed door de dubbel te winnen, maar daarna gingen alle punten naar Schipluiden. Hoo Gie, Robbert en Tess wisten alle drie nog een set te winnen in hun singel, maar helaas ging de derde set steeds naar de tegenstander.

DKC M1 won afgelopen vrijdag met 5-3 in Maasluis. De eerste dubbel en alle vier de singels gingen naar DKC. Met deze stand blijft ons mannenteam niet alleen op de eerste plek in de poule, maar ook op de eerste plek in het DKC team klassement.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 36/7 1ste
2 DKC 4 36/7 2de
3 DKC 6 34/7 1ste