BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 9

Teun

DKC M1 speelde afgelopen zaterdag thuis in sporthal Hogeveld. Ons mannenteam bleek met een overwinning van 6-2 te sterk voor de heren van BC Schollevaar. De punten werden gepakt op twee dubbels en alle vier de singels. Met deze winst blijft het mannenteam verzekerd van de eerste plaats in het DKC teamklassement.

Ook team 7 speelde afgelopen weekend thuis. Zij wisten het thuisvoordeel echter niet optimaal te benutten en moesten genoegen nemen met een 5-3 nederlaag. Stijn en Yannick wisten beiden een punt te pakken met hun singels en daarna wisten Stijn en Cindy het derde punt nog te pakken met de mix.

DKC 3 speelde zondag uit in Alphen aan den Rijn tegen BC Limes. De wedstrijd eindigde met een mooie 6-2 overwinning voor DKC. Hiermee heeft team 3 voor de derde keer dit seizoen winst gepakt. Hopelijk lukt het ze om dit door te zetten naar de volgende wedstrijden.

Team 5 wist dit weekend 4 punten te vergaren door afgelopen zaterdag gelijk te spelen. Tijdens deze thuiswedstrijd wisten Walter, Denis en Demi hun singels te winnen. Toen Denis en Demi de eerste mix wonnen werd het laatste punt voor DKC gescoord. Hiermee eindigde de stand op 4-4 tegen het tweede team van Drop Shot.

DKC 4 speelde afgelopen zaterdag thuis in het Hogeveld. Thuisvoordeel hielp hen helaas niet tegen buurman Velo want de wedstrijd liep af op een 6-2 verlies voor DKC. Youri en Maaike wonnen hun singels en wisten zo nog 2 punten de pakken tegen het vierde van Velo.

Zaterdagavond speelde DKC 2 uit in Haarlem tegen het tweede team van BC Duinwijck. Deze strijd in de eerste divisie eindigde in een gelijkspel. Gijs wist als enige speler van DKC zijn singel te winnen, maar ook de dubbels werden beiden door DKC gewonnen. Gijs en Kiona wisten de eerste mix te winnen en zo kwam de eindstand op 4-4.

Tot slot heeft DKC 6 dit weekend in de vierde divisie een hele mooie overwinning behaald op het derde team van BCRS. Zij waren met een score van 6 tegen 2 te sterk voor het team uit Spijkenisse. Op twee singels na won team 6 alle partijen en hierdoor konden zij de eerste plaats in de poule behouden. Daarnaast staat team 6 ook nog steeds op de tweede plaats in het teamklassement.

 

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 42/8 2de
2 DKC 6 47/9 1ste
3 DKC 4 40/9 5de