BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 11

DKC 3

DKC 5 heeft afgelopen zaterdag maar liefst 8 punten binnengehaald. Tijdens deze thuiswedstrijd waren zij iedere partij te sterk voor het tweede team van BC Mix. Na deze overwinning staat ons vijfde team op plaats 3 in de poule.

Ons mannenteam wist de score van team 5 bijna te evenaren dit weekend. Zij wonnen thuis in het Hogeveld met een score van 7-1 van Velo. Door deze overwinning staat ons mannenteam op de eerste plaats in hun poule. Tevens hebben zij een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 2, dus het kampioenschap lijkt binnen handbereik.

Voor team 7 bleek Velo een veel zwaardere tegenstander. Zij verloren hun thuiswedstrijd met 7-1 van de nummer 1 in de poule. Op een mannensingel na werden alle partijen verloren tijdens deze thuiswedstrijd. Ook DKC 8 had dit weekend een zware wedstrijd. Zij verloren met 8-0 van het vierde team van BC Orbiton. Tijdens de damesdubbel wisten Mariska en Tess echter nog een set te winnen. Gelukkig staat ons achtste team nog ver voor de laatste in de poule.

In de vierde divisie nam team 6 het op tegen het eerste van BC Quintus. De damesdubbel werd door DKC gewonnen nadat Quintus de mannendubbel had gewonnen. Tijdens de singels nam DKC 8 de overhand door drie van de vier singels te winnen. Tijdens de mixdubbels ging het gelijk op waardoor de overwinning met een score van 5-3 naar DKC ging.

DKC 3 speelde afgelopen zondag uit tegen het eerste team van BC Invictus. Team 3 verloor deze uitwedstrijd met een score van 3 tegen 5. Chloë, Kevin en Maaike wonnen hun singel waardoor DKC nog 3 punten verdiende. Team 3 staat nu op de vijfde plaats in hun poule.

Team 4 speelde afgelopen zaterdag thuis in het Hogeveld. Hun tegenstander was het eerste team van BC Mix. De Naaldwijkers bleken echter niet opgewassen tegen DKC 4. De wedstrijd werd dan ook met 6-2 door DKC gewonnen. Team 4 staat momenteel derde in hun poule en ook blijven zij in de top 3 van het DKC teamklassement.

DKC 2 speelde dit weekend thuis tegen het eerste team van BC Drop shot. Drop Shot heeft laten zien waarom zij eerste staan in de poule, want DKC verloor deze wedstrijd met een score van 2 tegen 6. Gijs maakte het eerste punt met zijn singel, en wist daarna ook samen met Charissa het tweede punt te pakken in de mix. Team 2 staat nu op een nette tweede plaats in deze eerste divisie poule.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 54/10 1ste
2 DKC 6 57/11 2de
3 DKC 4 53/11 3de