BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 12

DKC 3

Ons mannenteam moest dit weekend zwaar aan de bak, want zij hadden namelijk een dubbel weekend. Zaterdag speelden zij thuis tegen Triaq. Deze wedstrijd eindigde 6-2 in het voordeel van DKC. Zondag speelde het mannenteam tegen BC Asterix, waarvan zij ook met 6-2 wisten te winnen. Met een winst van 12 punten heeft het mannenteam zeker goede zaken gedaan dit weekend.

Ook team 3 heeft dit weekend een mooi resultaat behaald. Zij speelden zaterdag thuis tegen het eerste van BC Schollevaar. Robbert viel in en won samen met Kevin de mannendubbel. Invaller Maaike en Kyra wonnen vervolgens ook de damesdubbel. Chloë en Maaike wonnen hun singels en door blessure was de tegenstander gedwongen om een singel en een mix op te geven. De eindstand werd dus 6-2 voor DKC.

DKC 2 speelde zaterdagavond uit tegen het tweede team van BV van Zijderveld. De wedstrijd begon met het verlies van beide dubbels, maar DKC kwam goed terug door 3 singels en beide mixen te winnen. Uiteindelijk ging de overwinning dus naar DKC met een stand van 5 tegen 3.

In de vierde divisie speelde DKC 5 zaterdag uit in Nootdorp. Het eerste team van BV DEO bleek dit weekend te sterk voor team 5, aangezien zij met een stand van 6-2 verloren. Walter en Denis wisten een punt te pakken door de dubbel te winnen en Denis wist daarna ook zijn singel te winnen.

DKC 4 speelde dit weekend uit tegen BCRS. Deze wedstrijd eindigde met een gelijkspel. Teun en Youri begonnen de wedstrijd goed door met hun dubbel het eerste punt binnen te halen. Invaller Cindy won samen met Imre ook de dames dubbel. Youri en Imre wonnen ook allebei hun singels, maar daarna gingen alle punten naar de tegenstander.

Team 8 speelde ook gelijkspel dit weekend. Hun tegenstander was het tiende team van BC Asterix. Mariska en Tess veroverde het eerste punt met de dames dubbel. De overige punten werden gescoord door Robbert, Mariska en Tess. Zij wonnen alle drie hun singels.

DKC 7 had dit weekend een moeilijke tegenstander aan het vierde team van BC Delft. Cindy en Maaike wonnen de dames dubbel, maar verder wist team 7 geen partijen meer te winnen. Team 7 staat momenteel op de zesde plaats in hun poule met nog 2 tegenstanders onder hen.

DKC 7

Team 6 speelde afgelopen zaterdag thuis in het Hogeveld tegen het eerste team van BV Onder Ons. Mara en Demi wonnen de dames dubbel en daarmee het eerste punt voor DKC. Demi en Mara wonnen ook allebei hun singel en zo werd de stand 3-3. Jan-Willem en Demi pakten met hun mix uiteindelijk het laatste punt en de wedstrijd eindigde zo op een gelijkspel.

Foto's, © Peter van der Heij

 

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 66/12 1ste
2 DKC 6 81/12 2de
3 DKC 4 57/12 3de