BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 13

DKC 3

DKC 2 speelde dit weekend in Groningen. Het eerste van BC Amor was hun tegenstander tijdens deze uitwedstrijd. De wedstrijd begon gunstig voor DKC, want Gijs en Greg wisten het eerste punt te maken met hun dubbel. Helaas wist hierna alleen Kiona nog te scoren met haar singel. De wedstrijd eindigde dus 6-2 in het voordeel van de Groningers.

Team 4 speelde dit weekend thuis tegen het eerste team van BC Delft. De wedstrijd eindigde op een gelijkspel. Drie singels en één mix gingen de kant op van DKC. Team 4 staat momenteel derde in de poule met nog 1 wedstrijd te gaan.

Team 5 speelde tevens thuis afgelopen zaterdag. Zij wonnen met 5-3 van BC Meershuttle. Corien en Marjolijn wonnen de damesdubbel en pakten zo het eerste punt voor DKC. Walter, Marjolijn en Ruben wonnen hun singels en uiteindelijk wonnen Ruben en Marjolijn nog hun mix.

Het mannenteam speelde dit weekend thuis tegen BC Maassluis. Deze wedstrijd eindigde met een score van 6-2 in het voordeel van Maassluis. Tommy en Steef wonnen hun singels maar verder gingen alle wedstrijden naar de tegenstander. Het mannenteam staat echter nog wel op de eerste plaats in de poule.

DKC 7 speelde afgelopen zaterdag thuis in het Hogeveld. Zij speelden tegen het vierde team van BC Mix. Eric viel in en wist maar liefst twee punten te maken voor DKC. Samen met Yannick won hij de mannendubbel en samen met Cindy won hij een mix. Cindy en Yannick wonnen ook allebei hun singel. Het vijfde punt werd gemaakt door Stijn en Claudia in de tweede mix.

DKC 7

DKC 8 had dit weekend een zware uitwedstrijd tegen het derde team van BC Schipluiden. De nummer 1 van de poule won met een score van 7-1 van ons achtste team. Robbert wist als enige een punt te maken met zijn singel.

Team 3 speelde dit weekend uit tegen BC Duinwijck. DKC verloor met 5-3 van de Haarlemmers. Maaike en Kyra wonnen hun dubbel. Maaike won vervolgens ook haar singel en zo kwam de teller op twee te staan. Kevin en Kyra pakten het laatste punt voor DKC met de mix.

DKC 6 verloor tevens met een score van 5 tegen 3. Zij speelden vrijdagavond uit Schiedam. Bert en Thomas begonnen de wedstrijd met hun dubbel en wonnen deze ook. Demi won haar singel en maakte ook het laatste punt in de mix samen met Jan-Willem. Team 6 staat nu op de tweede plaats in de poule en ook op de tweede plaats in het DKC team klassement.

 

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

 

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 68/13 1ste
2 DKC 6 64/13 2de
3 DKC 4 61/12 3de