BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 14

NC Week 14

De najaarscompetitie is inmiddels weer ten einde gekomen en afgelopen weekend werd de laatste ronde van de competitie dan ook gespeeld. Hier volgt een kort overzicht van hoe onze teams zijn geëindigd.

DKC 2 heeft dit weekend met 5-3 van TFS gewonnen. Hierdoor is team 2 op de tweede plaats geëindigd in de eerste divisie. Zij hebben dit seizoen maar liefst 77 punten weten te behalen, gedurende 18 wedstrijden.

Team 3 heeft netjes weten te handhaven, door op de vijfde plaats in de poule te eindigen. Hun laatste wedstrijd in de tweede divisie eindigde op een gelijkspel tegen het derde team van TFS.

DKC 4 is hoog geëindigd in de derde divisie. Zij staan na het spelen van hun laatste wedstrijd op de derde plaats in de poule. Het is dan ook niet voor niets dat team 4 op de derde plaats staat in het DKC team klassement. Afgelopen zaterdag wist team 4 nog 3 punten te pakken tegen BC Drop Shot.

NC Week 14

In een andere derde divisie poule is DKC 5 op de vierde plaats geëindigd. Hun laatste wedstrijd tegen BC Asterix verloren zij met 7-1, maar degradatie was al lang niet meer mogelijk.

Team 6 is na hun laatste wedstrijd op de derde plaats belandt in hun poule. Hun laatste wedstrijd in de vierde divisie was tegen het vijfde van Velo, de kampioen. Zij verloren deze wedstrijd met een stand van 2 tegen 6. Team 6 heeft 66 punten weten te behalen gedurende 14 wedstrijden en hierdoor zijn zij op de tweede plaats van het teamklassement geëindigd.

De spelers van DKC 7 hebben in hun laatste wedstrijd nog moeten strijden tegen degradatie, en zijn hier ook in geslaagd. Zij speelden 4-4 tegen BC Randstad, de uiteindelijke nummer 2. Hierdoor is team 7 op de zesde plaats in de poule geëindigd.

Team 8 speelde afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen. Zij verloren deze wedstrijd met 6-2 van BC Merenwiek. DKC 8 is uiteindelijk als één na laatste geëindigd, op de zesde plaats in de poule. Zij hebben 27 punten behaald gedurende 12 wedstrijden.

Tot slot heeft ons mannenteam afgelopen weekend ook hun laatste wedstrijd gespeeld. Zij hebben gelijk gespeeld tegen USSR en hebben uiteindelijk 73 punten weten te behalen gedurende het seizoen. Hiermee zijn zij op de eerste plaats geëindigd in hun poule, maar ook zijn zij de onbetwiste kampioen in het DKC teamklassement geworden.

 

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 73/14 1ste
2 DKC 6 66/14 3de
3 DKC 4 64/14 3de