BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 06

NC Week 14

Ons herenteam speelde afgelopen zaterdag thuis tegen het herenteam van BC Invictus. De heren van DKC bleken echter ontzettend sterk dit weekend, want zij wonnen alle partijen. Het resultaat dus een 8-0 overwinning, waarmee zij hun koppositie in het teamklassement versterken. Het herenteam staat momenteel derde in hun poule, maar met dit soort resultaten zouden zij nog weleens hoger kunnen eindigen.

 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 27/5 3de
2 DKC 6 25/6 3de
3 DKC 2 32/8 6de

Team 2 speelde zaterdag uit tegen het tweede team van BC Amersfoort. Zij gingen helaas met een minder mooi resultaat naar huis, want DKC wist slechts één partij te winnen. Andy wist in drie sets de tweede mannen enkel te winnen en zo het enige punt te behalen. In alle andere partijen bleken de spelers van Amersfoort net iets te goed, zelfs voor de DKC helden, Ernst-Jan en Dennis.

DKC 3 speelde afgelopen weekend thuis tegen het vierde team van Velo. De wedstrijd begon wat moeizaam, want de herendubbel ging in twee sets naar Velo, maar de damesdubbel ging naar DKC. De eerste mannenenkel werd nog gewonnen door Velo, maar daarna verloor DKC geen partij meer. Demi won de damesenkel, gevolgd door Youri in de tweede herenenkel. De laatste singel ging werd gewonnen door Maaike die vervolgens ook met Kevin de mix won. De laatste partij werd gewonnen door Daan en Demi, waardoor de eindstand 6-2 in het voordeel van DKC werd.

Team 4 speelde in de derde divisie tegen BC Asterix. Teun en Walter wonnen de herendubbel en Mara en Karlijn wonnen de damesdubbel. Met een 2-0 voorsprong voor DKC ging het in de singels gelijk op. Teun won de tweede herenenkel en Karlijn won de tweede damesenkel. Teun en Karlijn wonnen ook de twee mixdubbel en daardoor ging de wedstrijd met een stand van vijf tegen drie naar DKC.

DKC 5 speelde ook in de derde divisie en had wederom een zware wedstrijd. De spelers van team 5 wisten tegen het tweede team van Conquesto slechts één partij te winnen. Jelle won op overtuigende wijze zijn singel, maar verder gingen alle partijen naar de tegenstander. Team 5 staat nu laatste in de poule, maar het gat met de andere teams is nog niet heel groot. Hopelijk kunnen ze in de komende wedstrijden weer een paar plaatsen omhoog gaan.

Team 6 speelde zaterdag thuis tegen het derde team van BC Hillegom. Deze wedstrijd in de vierde divisie ging uiteindelijk naar DKC met een stand van 5-3. De herendubbel werd door Thomas en Yannick gewonnen. Thomas won daarna de eerste herenenkel, en Yannick won de tweede. Sanne wist haar singel in 3 sets te winnen, nadat ze de eerste set met 29-30 had verloren. De laatste partij werd gewonnen door Sanne en Yannick, wat de eindstand op 5-3 bracht.

Tot slot speelde team 7 donderdag uit tegen het tweede team van BC De Zeemeeuwen. Chengji en Steef wonnen de herendubbel in drie sets. Daarna wist alleen Stijn nog een partij te winnen door de tweede herensingel te winnen. De eindstand werd dus 6-2 in het voordeel van de tegenstander.