BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 07

NC Week 14

De spelers van team 5 hebben afgelopen weekend hun eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Tommy en Ruben maakten het eerste punt door de herendubbel te winnen. Veerle en Imre wonnen daarna de damesdubbel, waardoor DKC op een 2-0 voorsprong kwam. DKC liep verder uit tijdens de singels, want Tommy, Robbert en Imre wonnen hun singel. Robbert en Imre wonnen vervolgens de eerste mix, maar het laatste punt ging naar de tegenstanders. De eindstand werd 6-2 in het voordeel van DKC. Team 5 staat nu nog laatste in de poule, maar met dit soort uitslagen komt daar hopelijk snel verandering in.

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 35/6 1e
2 DKC 6 39/9 5de
3 DKC 3 27/7 6de

DKC 2 won afgelopen zaterdag met 7-1 van het eerste team van Vennewater. Thomas en Andy wonnen de herendubbel. De damesdubbel ging helaas naar de tegenstander, maar Tom en Andy wisten de herensingels te winnen. De damessingels gingen ook allebei naar DKC met dank aan Demi en Chloë. Thomas en Iris wonnen de eerste mix en Tom en Kiona wonnen de tweede.

Team 3 speelde zondag in Zoetermeer tegen het eerste team van Conquesto. Ons tweede divisie team won de wedstrijd met 5-3. Maaike en Demi wonnen de damesdubbel en ook hun beide singels. Daan won de herenenkel waarna de tussenstand 4-2 werd. Youri en Maaike wonnen de eerste mix, maar de tweede mix ging naar Conquesto.

Naast team 3 speelde ook team 4 tegen Conquesto dit weekend. Walter en Teun wonnen de herendubbel en Mara en Karlijn wonnen de damesdubbel. Mara, Teun en Karlijn wonnen hun singels waarna de stand 5-1 was. Walter en Mara wonnen hun mix, waardoor de eindstand op 6-2 in het voordeel van DKC kwam.

Team 6 speelde zaterdagavond uit tegen het derde team van BC Meershuttle. Ons vierde divisie team verloor deze wedstrijd met 7-1. Alleen de herendubbel ging naar DKC. Thomas en Bert wonnen deze partij in 2 sets.

DKC 7 speelde dit weekend tegen het eerste team van BC Randstad. Deze wedstrijd in de vijfde divisie eindigde in een 5-3 nederlaag voor DKC. Het eerste van de drie punten werd gepakt door Steef en Chengji in de herendubbel. Stijn pakte het tweede punt met zijn singel en was ook bij het derde punt gemoeid, want deze werd in de mix door hem en Cindy gepakt.

Ons herenteam heeft speelde afgelopen weekend tegen BV Triaq gespeeld. Alle partijen in deze wedstrijd werden gewonnen door DKC, dus het herenteam heeft wederom met 8-0 gewonnen. De heren staan nu op de eerste plaats in hun poule, en ook staan zij op de eerste plaats in het DKC teamklassement.