BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 09

Competitie

DKC 3 heeft zaterdag een mooie overwinning behaald op het eerste team van BC Invictus. Beide dubbels gingen naar DKC met dank aan Daan, Youri, Maaike en Demi. Na deze 2-0 voorsprong won DKC ook 3 van de 4 singels, wat de tussenstand op 5-1 bracht. De mixen gingen gelijk op en de laatste partij van de dag werd gewonnen door Daan en Demi. De einstand dus 6-2 in het voordeel van DKC. Team 3 staat momenteel vierde in de poule en 2e in het DKC teamklassement.

 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 40/7 3e
2 DKC 3 38/9 4de
3 DKC 2 46/11 5de

Team 2 speelde zaterdagavond uit tegen BC Duinwijck. Deze wedstrijd in de eerste divisie eindigde op een gelijkspel. De eerste punt werd behaald in de damesdubbel door Jessica en Chloë. Tijdens de singels gingen 3 punten naar DKC, met dank aan Andy, Greg en Chloë. Het lukte helaas niet om nog punten te behalen met de mixen.

DKC 4 speelde zondag uit tegen het eerste team van BC Limes. De wedstrijd begon moeizaam voor DKC met het verlies van beide dubbels. Tijdens de singels wist alleen Karlijn een punt te bemachtigen. In een spannende laatste mix wisten Teun en Karlijn nog een partij te winnen, waardoor de eindstand 6-2 in het voordeel van Limes werd.

Naast team 4 speelde ook team 6 uit tegen BC Limes afgelopen weekend. De herendubbel werd gewonnen door Thomas en Bert. Thomas wist ook de herenenkel te winnen, maar de rest van de enkelspelen ging naar de tegenpartij. Met een tussenstand van 4-2 voor Limes wisten de spelers van team 6 het toch nog tot een gelijkspel te brengen. Thomas en Ilse wonnen de eerste mix en Sanne en Jan-Willem de tweede.

DKC 5 speelde dit weekend thuis tegen het derde van BC Dropshot. Het eerste punt werd behaald door Imre en Veerle in de damesdubbel. Veerle wist vervolgens ook haar singel te winnen. Bij de heren gingen de singels helaas naar de tegenstander, maar Karen won de tweede damessingel. Remco en Imre wonnen de eerste mix en dit was het laatste punt voor DKC. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Team 7 speelde dit weekend thuis tegen het derde team van BC Mix. De wedstrijd begon goed voor DKC, want beide dubbels werden gewonnen. Steef en Chengji wonnen de herendubbel, en Cindy en Marieke wonnen de damesdubbel. In de singels wist alleen Stijn zijn partij te winnen, maar Marieke en Steef wisten hun mix nog wel te winnen. Wederom een wedstrijd die eindigt in gelijkspel.