BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 12

ThuisWeek12

Team 4 speelde dit weekend thuis in het Hogeveld. Deze wedstrijd in de derde divisie werd gespeeld tegen het derde team van BC Asterix. De herendubbel werd in drie games gewonnen door Teun en Walter. Mara en Karlijn wonnen de damesdubbel ook in drieën. Met een voorsprong van 2-0 ging DKC de singels in. Walter, Mara, Teun en Karlijn wisten allemaal hun singel te winnen, wat de voorsprong tot 6-0 uitbreidde. In de mixen gaf DKC een puntje weg, maar de tweede mix werd gewonnen door Teun en Karlijn. De eindstand werd 7-1 voor DKC.

 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 54/10 2e
2 DKC 5 47/11 4de
3 DKC 3/4 47/11 5de

In de derde divisie werd nog een wedstrijd door DKC gespeeld. Team 5 nam het op tegen het tweede van Conquesto. Ook deze wedstrijd werd met 7-1 door DKC gewonnen. In de herendubbel waren de broers, Jelle en Robbert, te sterk voor de tegenstander. In de damesdubbel wonnen de zusjes, Veerle en Imre. In de singels wonnen Robbert, Veerle en Ruben. De tussenstand werd dus 5-1. De beide mixen gingen ook naar DKC. Jelle en Imre wonnen de eerste en Ruben en Veerle de tweede.

Team 2 was zaterdag te gast bij Velo. Iris en Demi wonnen het eerste punt voor DKC door de damesdubbel te winnen. Jessica won de damessingel en daarmee het tweede punt. Meer punten zaten er deze wedstrijd helaas niet in voor ons eerste divisie team.

Ook team 3 was te gast bij Velo en speelde tegen hun vierde team. In deze wedstrijd wisten de spelers van DKC helaas geen enkele partij te winnen. De nummer een van de poule bleek ondanks de vechtlust van de DKC’ers toch echt te sterk. Hopelijk kan team 3 de laatste twee wedstrijden van het seizoen nog wat punten binnenhalen.

DKC 6 speelde zondag ochtend hun twaalfde wedstrijd van het seizoen tegen het derde team van BC Hillegom. De herendubbel begon veelbelovend, maar Bert en Yannick moesten in de derde game toch het onderspit delven. In de damesdubbel konden Ilse en Nienke de derde game ook niet pakken. In de singels sloeg DKC terug, want Thomas, Ilse en Yannick wonnen hun singels. Tijdens de mixen wisten Thomas en Ilse het vierde en laatste punt voor DKC te bemachtigen.

In de vijfde divisie speelde team 7 hun twaalfde wedstrijd. Chengji en Steef pakten het eerste punt in de herendubbel. Cindy en Marieke maakten het tweede in de damesdubbel. Met een 2-0 voorsprong ging DKC de singels in, waar helaas alleen Marieke een punt wist te pakken. Cindy en Stijn wonnen het laatste punt voor DKC in de gemengd dubbel. De wedstrijd eindigde dus in een gelijkspel.

In de herencompetitie moest ons team spelen tegen de heren van BC Invictus. Het eerste punt voor DKC werd bemachtigd door Josha in de mannenenkel. Gert-Jan wist tijden zijn singel ook een punt te bemachtigen. Het derde en tevens laatste punt voor DKC werd behaald door Frank en Gert-Jan tijdens de laatste mannendubbel.