BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 14

ThuisWeek14

Afgelopen weekend werd de veertiende en tevens laatste ronde van de competitie gespeeld. Het competitieseizoen van 19/20 is dus alweer voorbij en hier volgt een overzicht van hoe alle teams geëindigd zijn. Ook staat hieronder de uiteindelijke top 3 van het DKC teamklassement.

 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 69/12 1e
2 DKC 4 59/14 3de
3 DKC 3 56/14 4de

Allereerst is het herenteam van DKC met 69 punten over 12 wedstrijden kampioen geworden in hun poule. De laatste wedstrijd van het seizoen wonnen zij nog met 7-1 van Conquesto. Dubbel gefeliciteerd voor het herenteam, aangezien zij ook bovenaan zijn geëindigd in het teamklassement.

In de eerste divisie heeft DKC 2 al haar wedstrijden al gespeeld, maar veel teams uit deze poule moeten nog spelen. Het is dus nog niet zeker waar team 2 precies zal eindigen, maar het lijkt erop dat ze veilig staan.

Team 3 speelde dit seizoen in de tweede divisie, en wisten op de vierde plaats in de poule te eindigen. Hun laatste wedstrijd, waar zij nog 4 punten pakten, bracht hen op een totaal saldo van 56 punten. DKC 3 heeft ook de top 3 van het teamklassement gehaald, waar zij op de derde plaatst geëindigd zijn.

DKC 4 wist hun laatste wedstrijd nog een flinke overwinning te behalen op BC Delft met een score van 7-1. Dit bracht hen naar de tweede plaats in het teamklassement. In de poule staan zij met 59 punten op de derde plaats.

Team 5 verloor hun laatste wedstrijd met 6-2, maar ze zijn desondanks op de vijfde plaats in de poule geëindigd. Met een totaal van 49 punten over 14 wedstrijden heeft team 5 weten te handhaven in de derde divisie.

DKC 6 won de laatste wedstrijd met 6-2 van het Leidse Veglo. Hierdoor eindigden ze op een totaal van 50 punten. Team 6 heeft in de vierde divisie gehandhaafd, door de vijfde plek in de poule te bemachtigen.

Team 7 won hun laatste wedstrijd in de vijfde divisie met 8-0. Zij hebben hiermee een totaal van 50 punten op 14 wedstrijden behaald. Team 7 is ook op de vijfde plaats in de poule geëindigd en heeft daarmee dus weten te handhaven.