BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Voorjaarscompetitie 2019/2020 ronde 01

ThuisWeek14

Afgelopen zaterdag is de competitie voor de jeugd weer begonnen. Het was een goede start voor de teams. Er speelden 5 van de 6 teams thuis hun eerste wedstrijd.

Team DKC 01 bestaande uit Tim, Tijn, Gwen, Maike en Alex wonnen alle singles en 3 dubbels. Daarmee starten zij het seizoen met een mooie zege van 7-1.

Team DKC 02 met als spelers Elijah, Dilan, Vincent, Ruderian, Fenna en Veona behaalden een mooie 5-3 overwinning. Fenna, Dilan en Veona haalden met hun singles een punt binnen; ook de dubbels van Elijah en Vincent en Elijah en Dilan werden gewonnen.

Team DKC JX1 bestaat uit de heren: Ioannis, Jean-Paul en Max en de dames: Janneke, Tess en Sem. Helaas was Janneke deze eerste wedstrijd verhinderd. De 5 behaalde punten zijn binnengehaald door de mannendubbel, de damesdubbel, de singles van de dames en een gemengd dubbel.

Team DKC JX2 met de heren: Pieter, Paul en Varun en de dames: Vidhi en Lieve hebben een 8-0 overwinning behaald. De tegenstander was helaas niet opgewassen tegen deze toppers.

En als laatste stond ook team DKC JX3 zijn/haar mannetje. Het team bestaande uit Quin, Ved, Evi en Lex hebben hard gewerkt voor de 7-1 overwinning.

Behalve dat de wedstrijden voor onze teams goed zijn gelopen, was de sfeer bij de teams ook goed. Voor de coaching waren Jessica en de trainers aanwezig. Fijn dat jullie er waren. Het geeft de kinderen steun en gaan nog beter spelen met jullie aanwijzingen en tips.

Bij deze willen wij vast de ouders bedanken die zich inzetten als captain om ook dit competitieseizoen goed te laten verlopen. Ook een dank voor de ouders die zich op andere manieren inzetten voor de jeugd. Het is fijn te zien, dat ouders helpen met het opbouwen van de zaal, bardiensten overnemen als er te weinig mensen zijn, tellen bij wedstrijden als er geen teller is, enz. Bedankt!

Voor de foto's van speelweek 1 klik: Hier