BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Dunlop DKC ontvangt nummer 4 BC Amersfoort

Regio Kampioenen

Er staat voor Dunlop DKC werderom een thuiswedstrijd op het programma in de Eredivisie badminton. Zaterdag is de nummer vier van de ranglijst Decorette BC Amersfoort de tegenstander in Den Haag. Kan nummer drie Dunlop DKC het gaat met de bovenste twee ploegen verkleinen? 

Na drie 6-2 overwinningen speelde Dunlop DKC afgelopen weekend voor het eerst gelijk tegen de toen nog koploper F.I.T. Almere. Na uiterst spannende partijen stond er uiteindelijk een 4-4 op het scorebord. Een dag later een uitwedstrijd voor de formatie van trainer Dennis Lens tegen Hoornse BV. Dat werd een 1-7 zege voor de Hagenaars, die nu een derde plek bezetten in de Eredivisie met 29 punten. Het gat naar koploper Duinwijck bedraagt zes punten. BC Amersfoort zit Dunlop DKC enigzins op de hielen. De zesvoudig landskampioen staat op 24 punten, en moest al nederlagen incasseren tegen VELO en Duinwijck. We mogen dus wel stellen dat de thuisploeg zaterdag de favoriet is.

De wedstrijd Dunlop DKC – Decorette Amersfoort wordt zaterdag 8 oktober gespeeld in sporthal Hoge Veld in Den Haag. Aanvang is 19.00 uur.

Wil je voor de wedstrijd genieten van een lekkere ZaterDAGhap? Stuur dan een mailtje naar dkc-dside@hotmail.com. Voor Ooiekaart-houders kost dit slechts €2,50. De reguliere prijs is €6,50.