BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Regio Senioren Kampionschappen Zuid-West 2022-2023

RSK

Op de Regio Senioren Kampioenschappen die dit weekend gespeeld werden bij BCRS/Spijkenisse was Dunlop DKC goed vertegenwoordigd in de regio Zuid-West. Zo spotte de redactie de volgende Dunlop DKC spelers:

Tom Blinde, Dion Hijdra, Jop de Keijzer, Stijn de Keijzer, Simen Kokkvoll, Michiel Kruijt, Marieke Kuiper, Karlijn van der Lee, Yannick Neeleman, Varun Sachar, Sem Schwartz, Tess Schwartz, Chloe Tsai, en Flora Wang 

Yannick Neeleman & Marieke Kuiper sleepten de GD6 titel in de wacht. Marieke en Tess schopten het bovendien tot runner up in de VD6. In de enkel kwam Marieke tot een gedeelde 3e/4e plek in de VE6 en Tess pakte de titel in de VE6. Karlijn van der Lee pakte een gedeelde 3e/4e plaats in de VD4 en de runner up positie in de GD4 samen met Stijn de Keijzer.

Tom en Chloe schopten het tot de gedeelde 3e/4e plek in resp HE1 en DE1. Helaas kan er maar één DKC-er door naar de finales! Chloe pakte wel samen met Anissa Wongsodimedjo de DD4 titel.

Flora die voor het eerst mee streed voor Regio Zuid-West pakte gelijk twee titels: VD1 en GD1. In de DE1 moest ze genoegen nemen met de runner-up positie.

Michiel zou Michiel niet zijn als hij weer eens tripple uit zijn mouw zou schudden in de hoofdklasse van dit evenement. Chapeau Michiel voor het schrijven van geschiedenis met wederom de titel in 3 onderdelen: Single, GD samen met Flora en HD samen met Ruud Nagel.

Ter afsluiting zeker een eervolle vermelding voor Jop, Dion, Sem, Simen en Varun. Niet in de prijzen maar wel mooie wedstrijden gespeeld! En last but not least, een woord van dank aan alle coaches en begeleiding. Mooi om te zien dat DKC-ers niet alleen gaan voor hun eigen partijen, maar ook bij elkaars spel betrokken zijn. Top!

En, voor wie het gemist heeft, onze Ed was naast coach waar mogelijk, ook actief als aankomend scheidrechter!