BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Howard van Muijen Clubtoernooi & afscheid van 't Zandje

Howard van Muijen

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover; het jaarlijkse Howard van Muijen clubkampioentoernooi kon van start gaan. Gezellig, jong en oud, bbq, jaarafsluiting en feesten zijn de woorden die bij de redactie opkomen als het om deze dag gaat. Dit jaar was een bijzondere, want na 40 jaar op de schimmelweg gespeeld en in de daarbij horende kantine gefeest te hebben, verhuist DKC met haar kantine naar sporthal Hogeveld. De dag stond dus ook in het teken van nostalgie en herinneringen ophalen; veel oud-DKC'ers zijn langs gekomen. Daarnaast werd er ook afscheid genomen van hoofdtrainer Robbert de Keijzer (hij zal de jeugd wel training blijven geven) en team 1 speelster Veerle Wijers. Gelukkig konden we dit toernooi ook nieuwe leden verwelkomen, die met plezier hun eerste toernooi hebben gespeeld. Wie weet wat het volgende seizoen hen brengt :)

Terug naar de toernooidag. Om 8:30 uur stonden de eerste partijen op de baan, want ja, 1 dag spelen en veel inschrijvingen was proppen geblazen voor de toernooicommissie! Met hier en daar wat uitloop qua tijden is het toernooi goed verlopen, maar gaf het ook stof tot nadenken. Misschien een speler niet meer in 2 verschillende klassen laten spelen? Of zelf laten bepalen? Gelukkig hoeft daar niet meteen een antwoord op gevonden te worden en wordt er binnenkort een enquete verstuurd om de meningen van de leden te peilen.

Voor Daisy Bommeleyn en Dennis van Daalen de Jel was het toernooi helemaal een succes. Beiden zijn clubkampioen geworden in respectievelijk het dames- en herenenkelspel. Daisy sleepte daarnaast ook nog de damesdubbel titel binnen met haar partner Iris Houtepen; Dennis verloor daarentegen met zijn broer Ferry in de finale van de gebroeders De Keijzer.

Bij de jeugd zijn Tess Schwartz, Joshua Lelipaly, Aditya Sachar en Varun Sachar de kampioenen van het enkelspel geworden. In de dubbels waren dat Joshua Lelipaly & Atilla Sahin en Pieter Dobbelaere & Alec Wijnands. Allen, dus ook de niet genoemde winnaars, gefeliciteerd met jullie titel(s)!

Helaas waren er ook minder leuke berichten. Er zijn deze dag in totaal 6 blessures opgelopen. Karen de Rooij was er het slechtst aan toe, zij liep een zweepslag op. Veel beterschap en sterkte met je herstel, ook voor de rest van de geblesseerden.

Tot slot willen wij de kantine commissie bedanken voor de goede organisatie van de barbecue!

Wij wensen jullie namens DKC een fijne zomer toe!

De redactie