BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

AH Sportactie - al aardig wat belangstelling!

Via de AH sportactie hebben zich tot nu toe al 22 mensen aangemeld om kennis te maken met de badmintonsport en onze club! De meesten hebben zich gelijk voor meerdere speelavonden en/of trainingen opgegeven. De meeste volwassenen (15 mensen) doen al enthousiast mee met de slagentraining die op de dinsdagavonden vanaf 20.00u door Bernd Dessauvagie wordt gegeven, en de jeugd (7 kinderen) slaan lekker mee de jeugdtraining op de zaterdagochtend of woensdagmiddag. Een aantal is ook al lid geworden van onze vereniging, welkom!

Op de actiesite zijn enkele waarderende reviews achtergelaten over onze club, een paar citaten:

“Een hele mooie accommodatie: prachtige sporthal met schone faciliteiten. Trainers en spelers zijn aardige mensen die relaxed zijn. Bovendien: ik wist niet dat badminton zó leuk kon zijn.”

“Beter dan mijn verwachting intensief en sportief. Ik had meer het camping badminton gedacht. Maar het is echt wel intensief en heb mijn benen uit mijn lijf gerend. Leuke vereniging en zeer behulpzaam en goede uitleg. Top.”

Daar zijn we blij mee! De aanmeldingen lopen verder door, want de actie duurt tot 3 december. We zullen dus nog wel regelmatig nieuwe gezichten zien.
Voor meer informatie over de actie, zie eerdere berichten op de website en de folders in de kantine. En voor eventuele vragen kun je een mail sturen aan actie@bcdkc.nl