BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 8

DKC 3

DKC 2 heeft afgelopen zaterdag een overwinning behaald op het tweede team van Hoornse. De mannendubbel werd gewonnen en hierna wisten Greg, Gijs en Jessica ook hun singel te winnen. Toen Jessica en Gijs ook nog de laatste mix wonnen, was de winst binnen. De eindstand kwam uit op 5 punten tegen 3 voor DKC.

Het derde team had het dit weekend zwaar. Zij speelden thuis tegen het vijfde team van Almere. Deze wedstrijd eindigde op een 6-2 nederlaag voor ons tweede divisie team. De twee punten werden behaald door Kevin en Kiona in hun singels.

DKC 4 verloor dit weekend met dezelfde score, maar dan van BC Asterix. Hun tweede team bleek te sterk voor ons derde divisie team en wederom eindigden alleen twee singels in het voordeel van DKC. In deze wedstrijd werden de punten gepakt door Youri en Maaike.

DKC 5, ons andere derde divisie team speelde zondag ook uit. Deze wedstrijd werd gespeeld in Leiden tegen BC Veglo. De eindestand werd 7-1 voor Veglo. Dennis van Leeuwen wist als enige een punt te scoren met zijn singel. Zes van de zeven verloren partijen werden met drie sets beslecht, dus helaas zat het dit weekend niet mee voor team 5.

In de vierde divisie heeft DKC 6 afgelopen zaterdag ook een eindstand van 7-1 gespeeld, maar bij deze wedstrijd gingen er 7 punten naar DKC. Het eerste team van BC Maassluis bleek niet opgewassen tegen ons zesde team, en op een singel na werden alle partijen door DKC gewonnen.

DKC 7 heeft afgelopen zaterdag met 6-2 verloren van het tweede team van BC Quintus. Thuis in het Hogeveld wisten alleen Nienke en Yannick hun singel te winnen waardoor er nog 2 punten naar DKC gingen.

Afgelopen zaterdag speelde ook team 8 thuis. Zij wonnen in de negende divisie met 5-3 van BV Onder Ons. Robbert, Mariska en Tess wonnen hun singels. Daarnaast gingen beide dubbels naar DKC.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 36/7 3de
2 DKC 6 41/8 2de
3 DKC 4 38/8 4de