BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Training

DKC heeft een grote groep jeugdleden van 2 t/m 17 jaar. De jeugdtrainingen van DKC worden in onze vetrouwde locatie "Sporthal Hogeveld" gegeven. De trainingsgroepen worden ingedeeld door rekening te houden met leeftijd en speelsterkte. Je kan bij ons terecht zonder enige badmintonervaring. Mede door alle jonge aanwinsten binnen onze club bieden we ook iniminiton aan voor de aller jongsten. Hoe zo met de paplepel...

Iniminiton

Het is echter ook mogelijk om meerdere dagen in de week te trainen onder begeleiding van professionele trainers. Er is dan kans om in onze jeugdselectiegroep te trainen met spelers die behoren tot de Nederlandse jeugdtop. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Wil je een keer meetrainen?
Vind je het leuk om een keer mee te trainen om te kijken of badminton iets voor jou is? Dat kan op een van de onderstaande dagen en tijden. Op zaterdagochtend is een lid van de jeugdcommissie aanwezig voor het beanwoorden van vragen. De eerste keer meetrainen is gratis. Informatie over lid worden bij DKC vind je op de pagina 'Lidmaatschap' en het het inschrijfformulier is te vinden op de pagina 'Lid worden?'.

 

Dag Tijd Locatie Voor wie Trainer(s)
Woensdag 15:30-17:00 Hogeveld Beginners Rutger Hendriks
Woensdag 17:00-18:30 Hogeveld Gevorderd Rutger Hendriks
Zaterdag 10:00-11:00 Hogeveld Iniminiton Annie van Daal
Zaterdag 11:30-13:00 Hogeveld Beginners, Gevorderd Robbert de Keijzer en
Bradley Dassen
Zaterdag 13:00-14:30 Hogeveld Gevorderd, Talenten Annie van Daal, Bradley Dassen, Robbert de Keijzer,

 

Jeugd training