BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Training

DKC heeft een grote groep jeugdleden van 5 t/m 17 jaar. De jeugdtrainingen van DKC worden op verschillende locaties en dagen gegeven. De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en sterkte. Je kan bij ons terecht zonder enige badmintonervaring en er zijn een aantal leuke beginnersgroepen van verschillende leeftijden.

Het is echter ook mogelijk om meerdere dagen in de week te trainen onder begeleiding van professionele trainers. Er is dan een eventuele kans om in onze jeugdselectiegroep te trainen met spelers die behoren tot de Nederlandse jeugdtop. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Wil je een keer meetrainen?
Vind je het leuk om een keer mee te trainen om te kijken of badminton iets voor jou is? Dat kan op een van de onderstaande dagen en tijden. Op zaterdagochtend is een lid van de jeugdcommissie aanwezig voor het beanwoorden van vragen. De eerste keer meetrainen is gratis. Informatie over lid worden bij DKC vind je op de pagina 'Lidmaatschap' en het het inschrijfformulier is te vinden op de pagina 'Lid worden?'.

 

 

Dag Tijd Locatie Voor wie Trainer(s)
Woensdag 17:00-18:30 Hogeveld Beginners Sander Caljouw
Woensdag 18:30-20:00 Hogeveld Gevorderd Sander Caljouw
Zaterdag 09:00-11:00*1 Hogeveld Beginners, Gevorderd Annie van Daal en
Bradley Dassen
Zaterdag 11:00-13:00*1 Hogeveld Gevorderd, Talenten Annie van Daal, Bradley Dassen, Robbert de Keijzer,

 

 

*1 Na start voorjaarscompetitie (begin maart) training van 10.00-10:30 en van 10:30-13:00

DSC_4161