BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Speelschema team 1

Ook in het seizoen 2021/2022 is er voor gekozen de Eredivisie in 2 hoofdrondes te spelen. In de eerste ronde spelen alle 10 deelnemende verenigingen één wedstrijd tegen elkaar.

Een overzicht van de wedstrijden in de eerste ronde vind je: HIER.

Aan het eind van de eerste ronde gaan de 5 beste teams door naar de kampioenspoule. De overige 5 teams gaan door naar de handhavingspoule. Zowel in de kampioenspoule als de handhavingspoule worden vervolgens volledige wedstrijden tussen de teams onderling gespeeld. Dus één uit en één thuis wedstrijd tussen de teams in de betreffende 2e poule.

Een overzicht van de wedstrijden in de kampioenspoule vind je: HIER.

Een overzicht van de wedstrijden in de handhavingspoule vind je: HIER.

Als de kampioenspoule gespeeld is strijden de nummers 2 en 3 in de play-offs om een ticket naar de finale in 2 wedstrijden.

Omdat de volgende wedstrijden hieronder nog niet ingedeeld zijn staan hieronder vooralsnog de links naar de wedstrijden van afgelopen seizoen in cursief, zodra de speelschemas bekend worden updaten we deze pagina gelijk.

Een overzicht van de wedstrijden in de play-offs vind je: HIER.

In de finale neemt de winnaar van de play-offs het op tegen de nummer 1 van de kampioenspoule en strijden in één finale wedstrijd om de landstitel.

Een overzicht van de finale wedstrijd vind je: HIER