BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC-spelers succesvol op Junior Masters toernooi Amersfoort

DKC JM Amersfoort kleinAfgelopen weekend vond het jaarlijkse Junior Masters toernooi bij BC Amersfoort plaats. Onder de 288 deelnemers was ook een aantal DKC-spelers. Jessica, Bradley, Alyssa, Andy, Mitchel en David waren naar Amersfoort afgereisd. Bijna allemaal wisten ze de finalerondes te bereiken. Ook in Amersfoort werden de gewonnen prijzen gevierd met de 'DKC-ooievaar'.

 

Jessica Huster kwam uit in de categorie U15. Daar bereikte ze de finale in zowel het enkelspel als de vrouwen dubbel. In een superspannende wedstrijd van bijna een uur, verloor ze de finale enkel helaas net van tegenstander Yvette Faas: 21-17, 22-24, 17-21. Na een pauze van vijf minuten moest ze de finale vrouwen dubbel spelen. Met partner Armèl Visje versloeg ze het duo Lise Moers/Sarah Pierens in twee sets: 22-20, 21-17.

Alyssa sleepte in de categorie U13 maar liefst drie prijzen in de wacht. In de finale dames dubbel versloeg ze met partner Madouc Linders het duo Sarah Mahmoodi/Guusje de Vries in drie sets: 27-29 (!), 21-10, 21-8. In de dames enkel was haar dubbelpartner haar de baas en verloor ze met 21-12, 21-14. In het gemengd dubbel speelde Alyssa met Ties van der Lecq. Ook die finale verloor ze van Madouc Linders en haar duitse partner Stein Bondroit: 23-21,
 14-21, 14-21.

In de categorie U11 vielen drie DKC-spelers in de prijzen. David speelde met partner Aparna Schulze de finale gemend dubbel in deze categorie. Helaas verloor hij in drie sets van Robin Mesman/Amy Tan met 21-13, 14-21 en 19-21.

De laatste finale was de heren dubbel. Daarin kwamen Andy en Mitchel voor het eerst uit op een Junior Masters toernooi. Helaas verloren zij in een spannende driesetter nipt van het duo Dyon van Wijlick/Jules van Wijlick: 19-21, 21-14, 21-18.

Bradley kwam uit in de categorie U15+ en speelde daar de enkel, het gemengd dubbel en de heren dubbel. Helaas verloor hij zijn wedstrijden maar Bradley bleek een goede coach voor de jongere spelers te zijn!

Jessica, Alyssa, David, Andy en Mitchel: gefeliciteerd met dit resultaat! Bradley: bedankt voor het coachen!