BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Dennis van Daalen de Jel terug op het oude nest

dennis_juichenDennis van Daalen de Jel gaat komend seizoen uitkomen voor BC DKC. Hij verlaat Van Zundert VELO, na zes succesvolle jaren, waarbij hij twee keer landskampioen werd, de nationale beker won en een tweede plek veroverde in de Europacup. Van Daalen de Jel wil graag het laatste deel van zijn carrière afsluiten bij de club waar hij op 7-jarige leeftijd is begonnen: "Ik ben ondertussen 20 jaar lid van DKC. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om van DKC een stabiele eredivisievereniging te maken. Dat zie ik als een mooie uitdaging."

Het was geen makkelijke beslissing voor de 27-jarige badmintonspeler: "Ik heb de afgelopen zes jaar met heel veel plezier bij VELO gespeeld. Ik ben zeer dankbaar voor de mogelijkheden die ik daar heb gekregen." Van Zundert VELO laat op haar website weten: "Wij danken Dennis voor zijn altijd positieve en zijn uitmuntende sportieve bijdrage voor het team en heel VELO badminton. We wensen hem veel succes bij DKC en hopen dat hij zijn droom bij DKC kan verwezenlijken."

Ook Ginny Severien heeft bevestigd nog een jaar voor BC DKC uit te komen. Door de komst van Dennis en doordat Ginny blijft, kunnen we uitkijken op een mooi seizoen in de Eredivisie! BC DKC is uiteraard heel blij met de komst van Dennis van Daalen de Jel en erg blij dat Ginny blijft. Het is een mooie versterking voor het eerste team. Wij wensen Dennis, en het hele eerste team, veel plezier en succes bij DKC!