BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Ouderen vermaken zich op WZH Sport Olympiade

Deelnemers van de WZH Sport Olympiade gooien een shuttle tijdens de workshop badminton.Shuttles in blikken mikken, ballen door hoepels gooien en vooral veel plezier hebben. Dat is wat de bezoekers van de WZH Sport Olympiade in Den Haag op dinsdag 2 oktober beleefden. Vele ouderen hebben tussen 14.00 en 16.00 uur deelgenomen aan de workshops badminton, KombiFit en Line-dance.

"Het was mooi om te zien hoe ouderen, zowel validen als minder validen, op hun manier sportief bezig waren",  laat een woordvoerder van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) weten. "Ik heb vele lachende gezichten gezien."

De WZH Sport Olympiade, georganiseerd door WZH, vond plaats in de Week tegen Eenzaamheid. "Dinsdag 2 oktober had als thema Kom de deur uit en ga sporten", legt de WZH-woordvoerder uit. "En dat is gelukt. Zowel cliënten van WZH als buurtbewoners van de Polanenhof in Den Haag zijn de deur uitgekomen en hebben genoten van de workshops." De workshops werden verzorgd door badmintonclub DKC, korfbalvereniging Eibernest en Feel Free Country Dancers.

Over WZH

WZH behoort met locaties in onder meer Den Haag, Voorburg en Leidschendam tot een van de grotere koepelorganisaties op het gebied van ouderenzorg in de regio Haaglanden. Meer dan 2500 cliënten ontvangen dagelijks zorg op maat in een veilige en geborgen woonomgeving met meer dan 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers.

Zie ook de website van WZH