BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 11

ThuisWeek11

DKC 5 speelde afgelopen weekend thuis tegen het derde team van TFS. De eerste ronde van het nieuwjaar begon goed voor DKC, want Denis en Tommy wonnen de herendubbel en Veerle en Imre wonnen de damesdubbel. Bij de singels ging het gelijk op en van DKC wisten Ruben en Veerle hun singel te winnen. In de mixen wilde het voor DKC helaas niet lukken en dus eindigde de 11e speelronde voor team 5 op een gelijkspel.

 

 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 51/9 3e
2 DKC 3 47/11 4de
3 DKC 2 58/15 5de

Team 7 speelde in de vijfde divisie tegen het tweede team van BC Quintus. Het thuisvoordeel gaf de DKC’ers helaas niet de overhand, want de wedstrijd eindigde in gelijkspel. Het eerste punt werd behaald door Steef en Chengji in de dubbel. Chengji won hierna de eerste herenenkel en Stijn won de tweede. Het laatste punt werd behaald door Marieke in de damesenkel.

DKC 2 speelde tegen het tweede van BV Hoornse. In de damesdubbel wisten de DKC’ers als eerste een punt te pakken. Jessica en Iris wonnen de partij in twee games. Andy wist zijn herenenkel op dezelfde wijze te winnen. Ook Demi en Jessica wonnen hun singels in twee games. Iris en Andy wonnen de eerste mixdubbel en daarmee het laatste punt voor DKC.

Team 4 speelde in de derde divisie een zware partij tegen de koploper, BC Drop Shot. Teun en Walter begonnen goed met de winst van de herendubbel, maar wisten daarna geen punten meer te behalen. Mara wist nog een punt te behalen in de damesenkel maar daarna hielt het helaas op voor DKC. De eindstand dus 6-2 voor de tegenstander.

Ook de spelers van team 6 moesten dit weekend tegen de koploper van hun poule. Deze uitwedstrijd in Capelle a/d IJssel eindigde op een 8-0 nederlaag voor DKC. Team 6 staat nu op de 5e plaats in de poule. Hopelijk kunnen ze deze positie vasthouden.

Het herenteam van DKC speelde zaterdag thuis tegen de laatste van hun poule. Dit was in de uitslag ook duidelijk te zien, want DKC won de wedstrijd met 8-0. Het herenteam staat nu op de eerste plaats in de poule. Hopelijk kunnen ze het seizoen ook zo eindigen.

DKC 3 speelde thuis tegen BV van Zijderveld. Deze wedstrijd in de tweede divisie werd overtuigend gewonnen door DKC. Daan en Youri wonnen de herendubbel in twee games. Vervolgens gingen alle singels naar DKC met dank aan Daan, Maaike, Youri en Demi. Met een voorsprong van 5-1 ging DKC de mixen in en deze partijen gingen ook beide naar de DKC’ers. Youri en Mara wonnen de eerste mix en Daan en Demi de tweede. De einstand werd 7-1 in het voordeel van DKC.