BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Agenda Help

Binnen DKC gebruiken de commissies en bestuur gedeelde internet agenda's. De voordelen en het overzicht dat we hier samen mee krijgen zijn zo groot dat we deze technische mogelijkheid niet aan DKC voorbij willen laten gaan. Zeker ook omdat alle leden de gedeelde agenda's eenvoudig kunnen raadplegen. Niet alleen maar via de website, maar ook gewoon direct in de agenda app van je telefoon/tablet.

Zie je iets dat niet juist is, laat het de agendabeheerders weten door een mail te sturen aan: agenda@bcdkc.nl we pakken je verzoek zo snel mogelijk op!

We zijn gestart met de volgende DKC agenda's:

  • DKC, bevat evenementen waaronder team 1 informatie, compeitities, toernooien en vakanties/feestdagen.
  • DKC Bardienst, bevat bardienst informatie.
  • DKC trainingen, bevat de trainings en ook vrijspeel informatie.
  • DKC Zaalhuur, geeft aan wanneer welke zaal gehuurd is.
  • DKC Zaaldienst, vermeld de thuis spelende teams, zaalwacht en lijnrechters informatie.

Rechts boven in het agenda scherm zie je een klein driehoekje. Klik er maar eens op zodat je het lijstje van DKC agenda's ziet staan. Je kan hier de zichtbaarheid van de afzonderlijke agenda's eenvoudig kiezen. Wil je bijvoorbeeld even geen bardienst zien dan klik je even het vinkje weg. Als je toch weer in de DKC Bardienst agenda wilt kijken: klik het vinkje weer aan.

In een snelle blik op de agenda's zie je dat er verschillende kleuren gebruikt worden. Ieder DKC agenda heeft zijn eigen kleur dus je herkent vast al snel uit welke agenda een item komt. Klik anders even op bovengenoemd agenda selectie hoekje dan zie je de gebruikte kleuren.

Je kan ook kiezen uit een maand, week of lijst weergave (Agenda). De maand weergave is meestal handig om snel een bepaalde datum te zoeken. De week weergave is voor het overzicht te verkiezen. De Lijst (Agenda) optie geeft alle afspraken in een lijst weer. Heb je een breedbeeld monitor en kies je voor het weekaanzicht, expirimenteer dan ook eens met "CTRL+" en  "CTRL-". Hiermee kun je dan alle uren van de dag waarschijnlijk goed in beeld krijgen.

Eigenlijk is er nog een extra DKC Main Evenents Agenda. Die is een beetje verborgen, de items die hier in staan, komen namelijk allemaal uit de DKC agenda. De DKC Main Evenents Agenda wordt door de agenda beheerders gebruikt om belangrijke gebeurtenissen prominent op onze site zichtbaar te maken. Kijk maar eens op het home screen. Op je PC zie je ze rechts. Op mobiele apparaten vaak onder aan je scherm.

Voor de meeste evenementen zullen we ook de locatie toevoegen. Makkelijk voor als je de agenda in je telefoon gedeeld hebt, ga naar de afspraak, klik op plaats en navigeren maar!

Met ingang van seizoen 2017/2018 hebben we ook een eigen agenda voor de jeugd: DKC Jeugd Events. De items die hier in staan kun je ook makkelijk terug vinden op onze site onder: Jeugd/Activiteiten Overzicht.

Tot slot, als je ook zo blij wordt van al deze DKC informatie die beschikbaar is via de DKC agenda pagina's bedenk dan dat je deze info ook eenvoudig zichtbaar kan maken in je eigen (digitale) agenda op je telefoon, pc of tablet. Kijk mar eens rechts onder in Agenda/DKC Agenda's. Rechts onderzie je een logo: + Google Agenda. Als je daar op klikt en de vragen beantwoord staan de gewenste agenda's gedeeld zichtbaar in je telefoon/Tablet of op je PC. Gaaf toch? Wil je de DKC info even niet zien in je agenda dan kun je met een vinkje deze eenvoudig weer verbergen. Zo heb je alle gegevens bij de hand als je een uitje wil reserven en niet in de problemen wil komen met DKC evenementen.