BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Al ingeschreven voor Jeugdkamp?

jeugdkamp2010Jeugdleden opgelet! Ook dit jaar organiseren wij weer een fantastisch jeugdkamp voor jullie. We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en het belooft weer een hartstikke leuk weekend te worden!!! Dit jaar zal het jeugdkamp plaatsvinden van vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni. Ook in 2011 zullen we weer afreizen naar Blaricum. Hier ligt, het voor ons bekende, recreatieterrein De Woensberg. 
INSCHRIJFFORMULIER

Ben je benieuwd hoe ons tentenkamp op ‘De Woensberg’ eruit ziet, neem dan vast een kijkje op www.woensberg.nl.

Het programma van het kamp zal dit jaar in het teken staan van het thema: “Groeten Uit De Rimboe”. Pak je jungle-spullen dus maar in! Binnen het programma zullen er weer een heleboel spelletjes, bosspelen, een sportdag en uiteraard veel gezelligheid centraal staan. Vrijdagavond om 19.30 uur wordt iedereen verwacht op de kamplocatie (tenzij je meerijd) en zondagmiddag om 16.00 uur is het kamp afgelopen.

Inschrijven kan via de onderstaande link en voor uiterlijk zaterdag 14 mei 2011, in bij een van de trainers. De kosten voor dit weekend bedragen € 60.-.  Dit bedrag dient overgemaakt te worden op girorekening 2395644 t.n.v. penningmeester BC DKC o.v.v. Jeugdkamp 2011 (naam kind).

Let op: inschrijving verplicht tot betaling!*

Mochten er nog vragen zijn dan kan je altijd terecht bij een van de trainers of contact opnemen met de jeugdcommissie: Dennis van Daalen de Jel, d_vandaalen@hotmail.com, 06 – 18 37 05 06.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens het jeugdkamp. Voor de nieuwe kinderen een leuke manier om iedereen te leren kennen en de leiding een weekend lang ‘gek te maken’!

Groeten,

De Kampleiding

Lisanne, Dave, Shane, Maaike, Ruben, Imre en Dennis

INSCHRIJFFORMULIER