BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Vier jeugdteams BC DKC kampioen!

foto_opstapteam_6_kampioenDe jeugdteams van badmintonclub DKC hebben dit jaar erg goed gepresteerd. Er zijn maarliefst vier teams kampioen geworden. De kampioenen zijn jongensteam 2, opstapteam 3, opstapteam 4 en opstapteam 6 (zie foto). Maarten, Tristan, Ryan, Terry, Mitchel, Didier, Robbert, Enzo, Andy, Cassyandra, Kyela, Isabelle, Thomas, Cheyenne, Kiona, Eline, David, Evan, Iqbal, Josha, Nur en Dana gefeliciteerd met jullie kampioenschap!!!

Vorige week werden jongensteam 2 en opstapteam 3 kampioen. Afgelopen zaterdag vierden opstapteam 4 en opstapteam 6 de overwinning. Jongensteam 2 werd met maar liefst dertien punten verschil kampioen. Opstapteam 3 deed het met zestien punten voorsprong op de nummer twee nog beter. Afgelopen zaterdag moest opstapteam 4 vier punten halen tegen Veglo. Het werd uiteindelijk 6-1. Een prachtig kampioenschap voor deze beginnende badmintonners. Opstapteam 6 had aan één punt genoeg om kampioen te worden. Het werd 4-1 en daardoor is dit het 4e jeugdteams van DKC die kampioen is geworden.
 
Het jongens 1 team hoefde gister niet in actie te komen. Drop Shot had niet genoeg spelers om een team op de been te brengen en daardoor werd met 8-0 gewonnen. Dit team is uiteindelijk 4e op de ranglijst geworden.

Het opstapteam 2 dat afgelopen zaterdag ook nog kampioen kon worden, was afhankelijk van de uitslag van concurrent Voorburg. Voorburg moest met 5-3 verliezen, terwijl DKC 2 met 8-0 moest winnen van Delft. De maximale winst werd door DKC 2 behaald, maar Voorburg won zelf met 6-2. Net geen kampioen dus, maar wel een mooie 2e plaats.

Opstapteam 5, dat in dezelfde poule als opstapteam 6 speelde, verloor nipt met 3-2 van Velo. Zij werden uiteindelijk 3e in de poule. Ook dit is een prima resultaat.
Alle jeugdspeler bedankt voor jullie inzet! Maar ook alle teambegeleider bedankt voor jullie hulp en inzet! Ook de begeleiders hebben bijgedragen aan alle overwinningen, waarbij altijd het plezier van de kinderen voorop heeft gestaan.