• Banner team 1

• DSide

• RJC

DKC spelers op JM Amersfoort

Alyssa_JM_amersfoort_201122 en 23 oktober werd het Junior Master toernooi van Amersfoort gespeeld. Een verplicht toernooi voor alle jeugdspelers die lid zijn van een Badminton Academy of Badminton School. Dit betekend dat de beste spelers van heel Nederland aanwezig waren. Bradley, Alyssa en Tristan waren namens DKC en de Badminton Academy Zuid Holland (BAZH) ook aanwezig.

Junior Master Circuit

Het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit is een circuit van 12 toernooien wat wordt afgesloten met een finale. Aan toernooien voor het Junior Master Circuit worden aanvullende eisen gesteld. Bij elk toernooi zijn punten te behalen voor de Junior Master Ranglijst. Ook het resultaat dat wordt behaald bij de Regionale Junioren Kampioenschappen telt mee voor deze ranglijst. Na het laatste toernooi wordt de eindstand opgemaakt. De 11 hoogst geplaatste spelers op de eindranglijst worden uitgenodigd voor de Junior Master Finale. Daarnaast wordt per leeftijdsklasse en wild-card vertrekt. De winnaar van de finale is de winnaar van het circuit van het desbetreffende seizoen.

DKC-ers

De spelers van DKC deden het weer niet onverdienstelijk. In de categorie onder 11 speelde Tristan met Matti, een jongen uit Duitsland! Zij behaalde de finale in het dubbelspel, maar moesten het afleggen tegen het eerste geplaatste koppel Denzell van Soerland en Bart Hoksbergen.

Alyssa behaalde de kwart finale in het enkelspel onder 13, zij verloor van de zus van Denzell, Jessela van Soerland.

Bradley was het meest succesvol en moest zondag nog terugkomen voor alle drie de onderdelen in de categorie onder 13. Hij behaalde de halve finale in het enkelspel en de gemengddubbel. Samen met Nick van der Heyden speelde hij de finale in het dubbelspel tegen het als 1ste geplaatste koppel Sebastiaan Li en Kevin de Waal. In drie spannende games moesten zij helaas genoegen nemen met een 2e plek. Alle uitslagen zijn te vinden op badmintonnederland.toernooi.nl en foto’s op de website van Amersfoort BC.