BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

JM BV van Zijderveld

Bradley_en_Alyssa_JM_Zijderveld25 en 26 februari organiseerde BV van Zijderveld een van de 12 Junior Master toernooien. Een toernooi circuit waar de beste spelers van Nederland aan deelnemen. Zo reisde ook een aantal spelers van DKC af naar Amstelveen. Dit waren Tristan, Sunny, Oscar, Bradley en Alyssa.

Tristan deed mee in de onder 11 categorie. In het enkelspel wist hij zijn eerste twee partijen te winnen, zijn derde poule wedstrijd ging helaas net aan verloren. In de derde game werd het 22-20 voor zijn tegenstander, waardoor hij niet naar de volgende ronde door mocht. In het dubbelspel verloor hij ook maar net van het eerste geplaatste duo met 21-19 en 21-19.

Sunny, Bradley en Alyssa deden mee in de onder 13 categorie. Alyssa behaalde in het enkelspel de kwart finale en in het dubbel en gemengddubbelspel de halve finale. Ook Sunny haalde de kwart finale in het enkelspel, maar moest het afleggen tegen de eerste geplaatste. Bradley haalde maarliefst drie finale plaatsen. Alle drie de partijen speelde hij erg goed tegen sterke tegenstanders, hij moest echter genoegen nemen met drie keer zilver.

Oscar had zich ingeschreven in de categorie onder 15. Zijn eerste partij won hij, de rondes erna trof hij sterke tegenstanders. In het enkelspel verloor hij van de halve finalist en in het dubbelspel verloor hij van de uiteindelijke toernooiwinnaars.

Ik heb dit weekend weer een groot aantal mooie partijen gezien van hoog niveau. Ik hoop dat deze DKC-ers nog velen jaren hard blijven trainen en nog veel toernooien gaan spelen, zodat wij nog lang van jullie badmintonspel mogen genieten! Voor alle uitslagen en toernooi info klik hier.