BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Een drukte van belang in Hoge Veld

JeugdteamDe eerste thuiswedstrijd werd nog in sporthal Houtrust gehouden, maar zaterdag 10 maart vond de eerste ‘’ echte’’ thuiswedstrijd plaats in sporthal Hoge Veld.

Het was om 10.00 uur al een drukte van belang in de hal, maar liefst 5 teams begonnen toen aan hun wedstrijden. Verder was team 1 (senioren) aanwezig. Zij speelden een promotie-degradatiewedstrijd tegen ELO uit Hengelo. Deze was na overwinningen in het heren- en damesdubbel alweer na twintig minuten afgelopen. DKC had in Hengelo al met 7-1 gewonnen en had hierdoor maar 2 punten nodig om volgend jaar weer in de eredivisie uit te mogen komen.

 

Het tweede jeugdteam (het eerste hebben we helaas terug moeten trekken) won met 6-2 van Onder Ons 3. Er waren een aantal makkelijke overwinningen, maar er zaten ook een aantal hele spannende partijen bij.

DKC 3 speelde een lastige wedstrijd tegen Velo 9. Het werd na een aantal spannende wedstrijden 6-2 voor de spelers uit Wateringen.

Het vierde jeugdteam speelde gelijk tegen BC Mix 10 uit Naaldwijk. De partijen die gewonnen werden, waren vaak makkelijke overwinningen, terwijl de verliespartijen nipt naar BC Mix gingen. Met een beetje geluk gaat er volgende k eer van hen gewonnen worden.

Het jongensteam die uitkomen in de klasse-DE speelde tegen Pijnacker 6. Er werd helaas met 5-3 verloren, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Maar liefst 5 drie-setters waren er nodig voordat DKC 7 zich gewonnen gaf. De laatste partij van Dennis en Tristan was een ware thriller. Ze verloren de eerste set ruim, maar de 2e en 3e set werden beide in een verlenging gewonnen. Deze partij kon nog met dank aan de beheerder uitgespeeld worden. Ze waren namelijk pas na 13.00 uur klaar.

Het vijfde team dat thuis speelde was opstapteam 1. Doordat Armando met griep op bed lag viel Stijn voor hem in. De twee overwinningen van Stijn mochten niet baten, want het team verloor met 5-3 van Fly Over uit Bleiswijk. Toch waren er voldoende spannende wedstrijden, waardoor iedereen lekker gespeeld heeft.