BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC trapt Regio Jeugd Circuit af

Op 8 en 9 september organiseerde DKC het eerste toernooi van Regio Jeugd Circuit (RJC) van dit seizoen. Met 135 deelnemers was het een gezellige boel in de vernieuwde sporthal 't Zandje. Onder de deelnemers was een groot aantal DKC-ers en negen leden van BC GO. Zij waren helemaal uit Groningen naar Den Haag afgereisd. Ook bij dit toernooi is de inmiddels bekende 'DKC-ooievaar' weer gesignaleerd.

 

Dit seizoen organiseert DKC het RJC samen met vijf andere verenigingen: BC Mix, BC Delft, BC Ritte Spijkenisse, The Flying Shuttle en BC Schipluiden. Alle toernooien hebben dezelfde opzet en hebben een gezamenlijke ranglijst. Bij ieder toernooi kun je punten voor de ranglijst verdienen. Natuurlijk kun je ook aan een enkel toernooi meedoen. Het eerste volgende toernooi vindt plaats op 20 en 21 oktober bij BC Mix in Naaldwijk. Inschrijven kun je via de (jeugd)pagina 'Toernooien'. Ook de andere toernooien van het RJC staan op deze pagina. Alle informatie over het Regio Jeugd Circuit is te vinden op www.regiojeugdcircuit.nl

Negen leden van BC GO uit Groningen waren vrijdagavond naar Den Haag gekomen om aan het toernooi mee te doen. Zij sliepen twee avonden bij 'pleeggezinnen' van DKC. Dat het badminton in Groningen van hoog niveau is, blijkt wel uit het groot aantal prijzen dat de Groningers mee naar huis namen. Ook de DKC-jeugd heeft het dit weekend goed gedaan:

Bradley & Remco (Velo) – 2e JD J1

Alyssa – 2e ME J1

Maarten & Raoel (BCRS) – 2e JD J3

Andy & Mitchel – 2e JD J4

David & Mikki (Delft) – 2e GD J4

Jop & Claudia (Schipluiden) – 1e GD J6

Stijn & Asli – 2e GD J6

Evan – 1e JE J6

Jop & Stijn – 2e JD J6

Asli & Claudia (Schipluiden) – 2e MD J6

*JE=Jongens Enkel, ME=Meisjes Enkel, JD=Jongens Dubbel, MD=Meisjes Dubbel, GD=Gemengd Dubbel, J1 t/m J7 geeft de klasse aan waarin gespeeld is.

Alle uitslagen zijn te vinden op de site van badmintonnederland.toernooi.nl.

Toernooicommissie, kantine-medewerkers, pleegouders, Aad (fysio), Regeersport: allen bedankt voor het organiseren van deze twee topdagen.