BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Verloren maar toch lekker gespeeld

DKC Opstap1 kleinNa vorig week de eerste competitiewedstrijd te hebben verloren, stapte team Opstap 1 afgelopen zaterdag vol goede moed de baan op. In sporthal Hoge Veld was Nerash 3 de tegenstander. Ondanks een aantal spannende partijen ging Nerash er met de winst vandoor. De ouders van Chantal en Alex, de begeleiders van dit team, doen verslag van deze wedstrijd.

 

Nadat we vorige week de aftrap van de competitie startten tegen Onder Ons met een 6-2 nederlaag, begonnen we zaterdag weer vol goede moed aan de tweede wedstrijd tegen Nerash.

 

De training van deze week wierp zijn vruchten af want de wedstrijden waren aantrekkelijk om te zien en zelfs heel spannend. De stand ging regelmatig gelijk op. William, Joshua, Chantal en Alex hebben gestreden voor wat ze waard waren. De samenwerking ging veel beter dan tijdens de eerste wedstrijd en ook deze keer werd er twee keer door ons gewonnen. Wederom dus verloren met 6-2 maar deze keer waren we niet zo teleurgesteld als vorige week. Mede door de sportiviteit van de tegenstander was het een leuke en leerzame wedstrijd.