• Banner team 1

• DSide

• RJC

Eerste competitienederlaag DKC J1

DKCJ1 kleinZondag 10 maart mochten onze jonge ooievaars alweer uitvliegen voor hun tweede wedstrijd van 2013 . Na de week ervoor BC Selecta met 8-0 opzij te hebben gezet was de tegenstander deze keer BC Flair uit Alphen aan de Rijn. De spanning die voor de wedstrijd tegen BC Selecta nog aanwezig was, was omgeslagen in een flinke dosis haagse bluf. Bij de vraag welke uitslag er op het scorebord zou komen te staan werd er door Andy zelfs 8-0 voor DKC voorspeld. Helaas, of gelukkig, bleek dit niet de einduitslag te zijn.

BC Flair stond na twee wedstrijden bovenaan in de jeugdcompetitie U17-II en weer een ruime overwinning zou betekenen dat het een soort van Mickey Mouse competitie zou worden. Gelukkig werd het geen ruime overwinning. Sterker nog. Het zou de eerste competitienederlaag van de helft van het team in hun prille carrière worden. Het zou een Cruijffiaanse uitspraak kunnen zijn: "je weet pas wat winnen is als je hebt verloren". Maar je hebt verliezen en verliezen. Onze jonge helden hebben gestreden voor wat ze waard waren en BC Flair kreeg de overwinning zeker niet cadeau. Voor elk punt werd er geknokt en er waren vele driesetters.

Maarten en Andy wonnen in twee sets de heren dubbel, Kiona en Carolina wonnen beiden de dames enkel in drie sets.

De jarige Mitchel had duidelijk nog last van zijn verjaardagsfeestje van de avond ervoor want hij gaf, nadat hij de eerste set had gewonnen, in de tweede set een 17-10 voorsprong uit handen en helaas ging de derde set ook naar BC Flair.

Ook Maarten moest, ondanks dat hij de eerste set had gewonnen, zijn tegenstander feliciteren met de overwinning.

De beide mix dubbels (Mitchel met Kiona en Ryan met Carolina) gingen eveneens naar BC Flair waardoor de 5-3 nederlaag een feit was.

Onze jonge ooievaars mogen dan om 12:30 uur aantreden in sporthal De Walvis. Groenland 37 in Krimpen aan de Lek (er zijn nog enkele vrijkaarten beschikbaar).
Boys and girls: toon aanstaande zaterdag dezelfde instelling en dan zie je alleen maar trotse ouders/ begeleiders.