BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC Talentengroep eind augustus van start

WP 20131216 029Eind augustus start de DKC Talentengroep. Deze groep bestaat uit kinderen die voorheen in de B-selectie zaten van de Badminton Academy of kinderen die gevraagd zijn vanwege hun talent bij de groep aan te sluiten. Er zijn volgend seizoen dus weer nieuwe DKC jeugdleden waar we trots op zijn.

Inmiddels hebben we 14 kinderen die deelnemen aan de trainingen. Er worden per week 3 trainingen verzorgd op maandag, woensdag en zaterdag en daarnaast krijgen de kinderen 5 workshops. Die workshops bestaan uit voorlichting en informatie over voeding, mentale kracht, tactiek en stabiliteitsoefeningen. De trainingen zullen verzorgd worden door Robbert, Ronald en Honorine.

Om de kinderen een band te laten houden met de andere jeugdleden, zullen zij als sparringpartners meedoen naast de trainingen met wedstrijden in de andere trainingen, bijvoorbeeld op zaterdag, en zullen zij, net als de andere DKC jeugdleden, voor alle activiteiten uitgenodigd worden door de jeugdcommissie.
Wij hopen dat we met deze trainingen de kinderen uit de talentengroep (in de toekomst) gemakkelijker door kunnen laten stromen naar de senioren.

Voor de senioren die op woensdag trainen, schroom niet om op woensdag wat eerder naar de training te komen, zodat jullie bij de wedstrijdjes van de talentengroeptraining mee kunnen doen als sparringpartners. Dit zullen de kinderen heel leuk vinden!
Voor vragen kun jullie terecht bij Honorine de Keijzer (06-10280821 of talenten@bcdkc.nl). Zij heeft samen met Robbert, de JC en de TC het programma opgesteld.