BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Regio Jeugd Circuit toernooi DKC groot succes

Logo RJCOp 6 en 7 september vond het eerste toernooi van het seizoen van het Regio Jeugd Circuit (RJC) plaats in sporthal 't Zandje. Met 164 deelnemers in zes verschillende categorieën, was het toernooi weer helemaal vol. De grote winnaars waren Sunny Hsieh en Aparna Schulze, die in de J1 de enkelspeltitels pakten. Onder de 164 deelnemers zaten veel DKC'ers, waarvan een aantal in de prijzen zijn gevallen:


- Charissa Kuiper (1e J1 GD);
- Thijs Bril (2e J1 JD);
- Raya Sardar (1e J3 MD);
- Demi Brehler (2e J1 ME);
- Quirine Schriel (2e J3 MD).

Net zoals de voorgaande jaren hadden we ook dit jaar weer bezoek uit Groningen. Met tien kinderen en begeleider Bart Los hadden de BC GO!'ers de reis vanuit het verre noorden gemaakt en niet geheel zonder succes. Zo behaalden Twan Damhof en Anouk Bollen (J3 GD), Olaf Damhof en Imke Klopstra (J4 GD), Olaf en Twan Damhof (J3 JD), Imke Klopstra (J4 ME), Geeske Ridder met DKC'er Raya Sardar (J3 MD) en Imke Klopstra en Jara Oord (J4 MD) allen een eerste prijs! Daarnaast was er nog een tweede plaats voor Geeske Ridder in de J3 ME.

 

Voor de overige winnaars, klik hier: Winnaars RJC toernooi BC DKC

Het toernooi was, met dank aan alle vrijwilligers, weer een groot succes en wordt volgend jaar zeker weer gehouden! Het volgende RJC toernooi wordt gehouden bij BC Mix op 25 en 26 oktober. Inschrijven kan via de volgende link: RJC toernooi BC MIX