BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Kerstbrunch voor de jeugd

 Op zondag 21 december heeft de JC weer de jaarlijkse kerstbrunch voor de jeugd georganiseerd. Het werd een gezellige ochtend, grotendeels door de verschillende lekkernijen die iedereen had meegenomen.

Koekjes, verschillende soorten taart, luxe broodjes en nog veel meer lekkers stond op de tafel in de kantine van ’t Zandje. Ook waren verschillende soorten dranken meegenomen, zoals kinderchampagne, chocolademelk, en verschillende soorten sapjes. Trainer Ronald was ook bij de feestvreugde aanwezig en had ook wat lekkers meegenomen om te delen met de kinderen. Na uitgebreid te hebben gesmuld van al het lekkere eten en drinken zijn de kinderen buiten nog spelletjes gaan doen. In die tijd kon de kantine opgeruimd worden, hoewel het gelukkig geen rommeltje was geworden.

De kinderen hadden zo veel lekker eten gemaakt, dat nadat zij zich helemaal hadden volgegeten, er nog heel erg veel over was. Gelukkig wilden de tegenstanders van team 1, TFS Barendrecht, wel een handje helpen met het opeten van het overgebleven lekkers en was aan het einde van de middag alles op. Al met al was het een hele gezellig en geslaagde ochtend.

FullSizeRender2