BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC Uitje naar Duinrell

UitjeDuinrell

Zaterdag 20 juni waren we met een aantal leden van DKC naar Duinrell geweest. We moesten om 10:00 uur bij de ingang van het park zijn om dan daarna gezamenlijk het park te betreden. Het weer was in het begin erg wisselvallig maar in de loop van de dag ging de zon lekker schijnen.

 

Nadat iedereen was gearriveerd en we het park hadden betreden, mochten we allemaal onze eigen weg kiezen. We moesten om 12:30 uur weer bij de Splash zijn om dan gezamenlijk te lunchen. De meesten gingen gelijk in de eerste attractie die ze konden zien, anderen gingen eerst naar de attractie waar ze het liefst in wilde. Veel kinderen waren te laat voor de lunch omdat ze heel lang in de rij stonden voor de Rodelbaan, maar was wel het wachten waard.

 

Nadat iedereen had geluncht gingen iedereen weer zijn eigen pad zolang we maar om 18:00 uur weer bij de splash waren om dan gezamenlijk een patatje te eten voordat we naar het Tikibad gingen en we de dag afsloten door met ze alle gezellig te gaan zwemmen. Om 21:00 uur was de dag jammer genoeg al weer afgelopen en ging iedereen met een leuke dag achter de boeg naar huis.