BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 4

DKC 2

Afgelopen weekend hebben onze teams weer hard mogen strijden in de competitie. Team 2 had het bijzonder druk aangezien zij een dubbel weekend moesten spelen. In beide duels wisten zij echter de overwinning te grijpen.

Zaterdag speelde ons eerste divisie team thuis in het Hogeveld en hier wisten zij het derde van Velo met een overtuigende score van 7 tegen 1 te verslaan. Een dag later stonden team 2 tegenover het eerste team van BC Drop Shot. Met een score van 5-3 wisten de DKC’ers in Mariahoeve de winst te pakken.

Beide 3e divisie teams van DKC speelden zaterdagavond uit in Naaldwijk tegen BC MIX en beide teams wonnen met een stand van 7-1. Team 4 wist op de tweede mannen enkel na alle partijen te winnen. Hiermee pakken de spelers van team 4 hun derde winst van het seizoen. Daarnaast behouden zij hun eerste plek, zowel in hun poule, als in het DKC team klassement.

Ook DKC 5 wist op één singel na al hun partijen te winnen, ook al waren zij niet compleet. Invallers Claudia en Demi wisten gezamenlijk voor 4 van de 7 behaalde punten te zorgen.

Dit waren voor Demi echter niet de enige punten die dag, want zij speelde ook nog in haar eigen team. Team 6 was helaas incompleet, maar Demi wist samen met invaller Imre toch de dubbel te winnen. Ook wonnen zij beide hun singel en Demi won de mix samen met Jan-Willem. De Heren hadden het helaas iets zwaarder en de eindstand is 4-4 geworden.

DKC 3 heeft zaterdag thuis in het Hogeveld een 6-2 nederlaag geleden. Het eerste team van BC Invictus bleek te sterk voor ons tweede divisie team. Chloë was verantwoordelijk voor de 2 punten door haar singel en de mix met Raymond te winnen. Kevin en Kyra speelden 2 spannende 3-setters in hun singels maar trokken allebei helaas net aan het kortste eind.

Team 8 heeft zaterdag in de negende divisie nipt verloren met een stand van 5 tegen 3. Zij speelden thuis tegen BC Orbiton. Irene, Robbert en Tess wisten met één dubbel en twee singels 3 punten te pakken, maar de rest van de partijen gingen helaas naar het vierde team van Orbiton.

Het mannenteam van DKC heeft afgelopen vrijdag met 6-2 gewonnen van Velo. Met deze overwinning maken zij hun entree in de top 3 van het DKC team klassement. De mannen wonnen alle vier de singels en twee van de vier dubbels.

DKC Top 3 Najaarscompetitie 2018/2019

# Team Punten Plaats poule
1 DKC 4 25/4 1ste
2 DKC M1 20/4 1ste
3 DKC 7 15/3 4de