BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Regio Senioren Kampioenschappen Zuid-West 2018

Michiel

Dit weekend zijn in Sporhal Maaswijk te Spijkenisse de Regio Senioren kampioenschappen Zuid-West Nederland 2018 gehouden. DKC was wederom sterk vertegenwoordigd met maar liefst 18 deelnemers. Samen met gastheer BCRS de meeste deelnemers van één vereniging. Gaaf en gezellig dat er zoveel DKC spelers mee streden voor de prijzen. Zo nu en dan was het dan uiteraard onvermijdelijk dat een DKCér een andere DKCér naar huis moest sturen. Maar gelukkig heeft dat de pret niet mogen drukken en werden er veel prijzen naar binnen geharkt.

Topper was voor het 2e jaar op rij Michiel Kruijt die wederom de hattrick wist binnen te slepen in de hoogste spelcategorie. Een kunstje dat hij in 2017 ook al voor elkaar kreeg. Gefeliciteerd Michiel en natuurlijk GD partner Daisy Bommeleyn en HD partner Jim Middelburg (Oeps die is toch van Velo😉). Marlies Baan moest dit jaar in een lange driesetter in de finale de titel af staan maar dus wel een tweede plaats. Samen met Daisy Bommeleyn werd de damesdubbel 1 titel wel gepakt!

 

In de 4 wisten onze Walter Janssen en Chloë Li de enkel titels te pakken. Chloë pakte bovendien de GD 4 titel. Maaike Kamsteeg en Mara Lemmens de VD 4 titel.

In de 6 wist Claudia Huster de enkel en GD titel te bemachtigen. Tommy Liu de HD 6 titel.

Trots op dit mooie resultaat kanjers!

Voor een volledig overzicht van de uitslagen klik:Toernooi.nl