BC DKC Facebook BC DKC Instagram Flickr sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 10

DKC 3

DKC 3 heeft afgelopen zaterdag een hele mooie overwinning behaald op het eerste team van Conquesto. Ons derde team bleek thuis in het Hogeveld veel te sterk voor de spelers uit Zoetermeer en wist alle partijen te winnen. Met deze score van 8-0 klimt ons tweede divisie team weer een stukje omhoog in de poule. Momenteel staan zij vijfde.

Team 4 heeft deze ronde tevens een mooi resultaat behaald door afgelopen vrijdag met 7-1 van het eerste team van BC Zeemeeuwen te winnen. Op een mannen singel na won DKC 4 alle partijen.

DKC 5 speelde zondag uit tegen BC Schollevaar. Team 5 begon ontzetten sterk door beide dubbels te winnen. Daarna werden ook alle singels gewonnen. De mixen gingen helaas allebei naar Schollevaar, maar met een eindstand van 6-2 mag team 5 toch best trots zijn.

Team 6 speelde zaterdag thuis tegen het tweede team van BC Delft. Deze wedstrijd eindigde met een score van 5 tegen 3 in het voordeel van DKC. De damesdubbel, één heren singel, beide dames singels en de eerste mix werden gewonnen door DKC. Team 6 staat momenteel tweede in de poule, en is slechts 2 punten verwijderd van de nummer 1.

Er is nog een team dat dit weekend met 5-3 won. Het mannenteam speelde zondag uit tegen BC Limes. Singelen kunnen onze heren wel, want ze wonnen drie van de vier singels. Door ook nog twee dubbels te winnen wist ons mannenteam er met de winst vandoor te gaan. DKC M1 staat momenteel tweede in de poule en met slechts één punt minder dan de nummer 1 en een wedstrijd minder gespeeld zullen zij vast en zeker voor het kampioenschap kunnen strijden.

DKC 2 speelde afgelopen weekend thuis tegen het derde team van Amersfoort. De wedstrijd eindigde op een gelijkspel waardoor ons eerste divisie team nu op de tweede plaats in de poule staat. Twee van de vier punten werden behaald door invaller Demi, die nu even terug is in Nederland.

Ook team 8 behaalde dit weekend vier punten door gelijk te spelen tegen het tiende van Velo. Mariska en Tess maakte het eerste punt door de damesdubbel te winnen. Daarna maakten zij beiden individueel een punt in de singels. Hoo Gie en Tess wonnen de tweede mix en sloten de wedstrijd hiermee dus af met een eindstand van 4-4.

DKC 7 speelde dit weekend uit tegen het tweede team van BC Onder Ons. De heren verloren hun dubbel, maar Cindy en Claudia wonnen de damesdubbel. Yannick maakte het tweede punt door zijn singel te winnen waarna invallen Tommy ook zijn singel won. Hier bleef het helaas bij en dus eindigde de wedstrijd met een 5-3 verlies voor DKC.

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 47/9 2de
2 DKC 6 52/10 2de
3 DKC 4 47/10 4de